Big Data konferencija u Beču i WAD

Najveća IT-konferencija u Evropi gde će svoja znanja i veštine predstaviti zvezde ove branše, održava se 11. i 12. maja u bečkoj Marx Halle. Organizatori očekuju 3.000 učesnika a konferenciju će otvoriti austrijski kancelar Kristijan Kern (Christian Kern) i državni sekretar Harald Marer (Mahrer). Među govornicima se nalaze poznati međunarodni developeri i IT-stručnjaci kao i uspešni osnivači preduzeća. Glavna tema predavanja biće razvoj interneta i aplikacija za mobilne uređaje a u okviru njih će se diskutovati o veštačkoj inteligenciji, internet stvarima (IoT), virtuelnoj stvarnosti (VR) i proširenoj stvarnosti (AR) kao i rešenjima, šansama i izazovima u vezi sa temom Big Data.

wad_funders

Vrhunac konferencije biće predavanja: Martina Vezovskog (Wezowski) iz Nemačke (SAP) koji će govoriti kako će programeri promeniti budućnost našeg društva i kako ga sada menjaju. Žilijen Deko (Julien Decot) iz „EMEA“ predstaviće rezultate koje će Facebook objaviti na F8-konferenciji u San Hozeu. Najpoznatiji dizajner igrica na svetu i dobitnik više od 100 međunarodnih priznanja Džon Romero (John Romero, SAD) govoriće o izazovima razvoja njegovog preduzeća „id software“. Među govornicima na konferenciji biće i predstavnici PayPal-a, Google-a, Uber-a i dr.

Pročitajte i:  Microsoft-ov novi OneDrive dizajn počinje da se primenjuje  

U okviru programa predviđene su i tehnološke prezentacije, Coding-takmičenja, interaktivne developer-radionice, Startup Pitching-takmičenja i brojne mogućnosti za intenzivno umrežavanje sa donosiocima odluka IT-giganata kao što su Facebook, Google, Microsoft, IBM, UBER, PayPal, SAP, Netfix, Atlassian, Dynatrace, GitHub, OLX i mnogi drugi.

WAD-Logo_background@2x

Karte za Big Data i praćenje svih događaja na konferenciji We Are Developers možete da kupite na prezentaciji događaja, a više informacija o svim temama konferencije potražite na stranici: www.wearedevelopers.org

© wearedevelopers.org

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , ,