Bizit 2014 – dan drugi

U ponedeljak, 12. maja, otvoren je Bizit, sajam i prateća konferencija koju organizuju medijska kuća PC Press i Beogradski sajam uz podršku Privredne komore Srbije i brojnih partnera.

20140513-191147.jpg

Prvi dan bio je posvećen ERP sistemima, a utorak, 13. maj bio je dan za cloud i teme koje se odnose na bezbednost podataka.

Uvodno predavanje na temu socijalnog inženjeringa, zaštite i privatnosti na mreži održao je Dejan Ristanović, glavni urednik časopisa PC Press, a Zoran Živković iz Društva za informatičku bezbednost Srbije dao je uvod u savremene bezbednoste izazove.

O cloudu su govorili oni koji sa njim svakodnevno rade – predstavnici kompanija koje na našem tržištu nude različite usluge iz ove oblasti.

Predavanje na temu Endpoint protectiona je održala kompanija Extreme, zatim kompanija Digit čiji je predstavnik govorio o rešenjima za bezbednost podataka, a o domaćem cloudu govorio je predstavnik kompanije Mainstream.

Na pitanje “to cloud or not to cloud” odgovor su u svom predavanju pokušali da daju iz kompanije Telegroup, dok je o svojim cloud computing rešenjima govorila i predstavnica kompanije Coming.

Pročitajte i:  BIZIT Plus Seminar: Uobičajeni strahovi kupaca i kako ih prevazići

Microsoft Power BI takođe je bila jedna od tema današnjih prezentacija, a drugi BizIT dan završen je predavanjem pod nazivom Cloud revolucija.

Trećeg dana tema će biti telekomunikacije i društvene mreže. Vidimo se u Hali 2 Beogradskog sajma.

Kompletan program i sve dodatne informacije potražite na www.bizit.rs.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,