Budite spremni za nadolazeća sportska takmičenja uz Neo QLED televizore

Televizor je bez sumnje središnja tačka svakog modernog doma, pogotovo u vreme velikih sportskih takmičenja. A budući da nam se jedno bliži, vreme je da odaberete najbolji televizor odgovarajuće veličine, kako ne biste propustili nijedan bitan trenutak.

PCPress.rs Image

Bodrite sa tribina iz svog doma

Kada birate televizor morate biti realistični, jer koliko god da vam se sviđa ideja „veće je bolje”, morate uzeti u obzir i veličinu svoje sobe. Cilj je odabrati što veći televizor s obzirom na ugao gledanja, koji treba da zauzima 40 odsto vidnog polja. Takođe, tu treba uračunati i udaljenost između fotelje i televizora. Upravo Samsung Neo QLED televizori dolaze sa velikim ekranima u neverovatnoj 4K i 8K rezoluciji, koji će pružiti osećaj kao da ste na tribinama uživo.

PCPress.rs Image

Ne propustite nijedan detalj utakmice

Najnoviji modeli Neo QLED televizora otkrivaju skrivene detalje i kontrast boja kako se pri bilo kom stepenu osvetljenja ne bi izgubila nijedna sitnica, a boje bile besprekorne. Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji koja analizira količinu svetlosti na sceni i optimizuje boje na ekranu, možete biti sigurni da vam nijedan trenutak neće promaći dok bodrite svoj tim. Upravo ova karakteristika omogućava prilagođavanje slike na TV-u vašem ambijentu.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 serija: siguran put do savršenog snimka

Za još naprednije vizuelne detalje i realniji prikaz brine se Neo Quantum Pro 8K procesor koji pokreće veštačka inteligencija. Inovativni Neo Quantum procesor optimizuje prikaz prilagođavajući se sportskom sadržaju na ekranu, za besprekornu i glatku sliku visoke stabilnosti. Osim toga, nove modele Neo QLED televizora krasi milijardu preciznih nijansi, te stopostotni volumen boje koji uz pomoć Quantum Dot tehnologije omogućava da doživite svet u svim njegovim bojama iz udobnosti vlastitog doma. Izvrsna svetlina slike osiguraće gledanje sportskih sadržaja tokom celog dana, bez obzira na stepen osvetljenja u okolini. Sportski trenuci uvek su puni adrenalina i brzine, zbog čega ćete uvek imati maksimalno glatki prenos najvažnijih delova utakmice, zahvaljujući brzini osvežavanja od 120 Hz.

A da oči ne postanu teške i umorne, tu je „Eye Care“ sertifikat koji poseduju Neo QLED televizori. On se ne odnosi samo na izvrsni kvalitet slike, već i na brigu o korisnicima, jer je siguran i nežan za ljudsko oko.

PCPress.rs Image

Uživajte u zvucima slavlja nakon pogodaka vašeg tima

Buka unutar ili izvan doma ne predstavlja problem ukoliko gledate Neo QLED televizor tokom strastvenog navijanja. Uz pomoć automatski optimizovanog zvuka koji se prilagođava prostoru, možete čuti besprekoran zvuk, čak i kad neko u kući usisava ili na ulici trube automobili. SpaceFit tehnologija zvuka analizira okruženje, kako bi automatski podesila zvuk televizora, te vam omogućila da jednostavno uključite televizor i prepustite mu da on odradi sve ostalo za vas.

Pročitajte i:  Samsung Electronics proglašen za broj 1 na globalnom tržištu OLED monitora

Osim toga, da zvuk bude što kvalitetniji brine se i Object Tracking Sound Pro tehnologija (OTS Pro), koja osigurava da zvuk prati radnju i prema tome ga precizno reprodukuje na zvučnicima. Active Voice Amplifier, čija je svrha da analizira buku iz okoline, te u skladu sa njom pojačava glasove na ekranu, tu je kako vam ništa ne bi otežalo i ometalo slušanje komentatora na utakmicama.

PCPress.rs Image

Zagrejte se sa virtuelnim duelima

Kada želite da se zagrejete pred važnu utakmicu ili morate da održite svoj adrenalin tokom vremena, na Neo QLED televizoru odigrajte virtuelnu fudbalsku utakmicu putem konzole ili računara. Ako još niste isprobali čarolije virtuelnog sveta, veliki Samsung Neo QLED televizor idealan je za to. Super Ultrawide GameView opcija pruža širok pogled na sve scene u video igrama, dok Object Tracking Sound tehnologija prema scenama raspodjeljuje zvuk u prostoriji. Kako bi sve teklo glatko, ne samo dok igrate, nego i dok gledate omiljene filmove i serije, pobrinuće se brzina osvežavanja od 120 HZ.

Pročitajte i:  Samsung se udružio sa surferskom, skejtbord i brejkdens ligom kako bi dao podršku njihovim sportskim zajednicama na putu za Pariz 2024.

 

Iskoristite promotivnu ponudu gde uz kupovinu Samsung Neo QLED televizora za 2021. godinu možete dobiti i produženu garanciju u trajanju od pet godina do 30. juna 2021. Takođe, Samsung uoči velikog fudbalskog takmičenja ima akciju na velike 75’’ i 85’’ ekrane, koja traje sve do 11. jula 2021. Uz nove Neo QLED i Crystal UHD televizore na poklon se dobija i soundbar zvučnik nakon registracije kupovine na ce.promotion@samsung.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,