ePlaneta

Burek u novom ruhu

burek

Ljubitelji kvalitetne diskusije u prethodnih 7 godina domaći Internet teško mogu da zamisle bez Burek foruma. Zajednica zasnovana na brzoj razmeni znanja i iskustava pojedinaca širom regiona, uz prevazilaženje kulturnih i istorijskih razlika rasla je i razvijala se uporedo sa Internetom u Srbiji.

Prateći svetske trendove, i sveopštu popularnost društvenih mreža, razvojni tim Burek foruma predstavio je novu, moderno dizajniranu verziju svog sajta. Korisnici sada, pored nezaobilaznih diskusija, na kojima  mogu da traže i dobiju pomoć kao i diskutuju o širokom spektru tema, od tehničkih pitanja, do društvenih pojava, imaju čitav set novih mogućnosti za izražavanje sopstvene kreativnosti i upoznavanje novih ljudi.

Centralni deo novog koncepta Burek foruma su profilne strane korisnika, koje predstavljaju agregaciju njihovih društveno-kreativnih aktivnosti na samom sajtu i podataka koji ih bliže opisuju. S obzirom na ogromnu postojeću bazu korisnika, Burek forum, zahvaljujući ovoj funkcionalnosti, postaje jedinstvena baza podataka dobrog dela aktivnih korisnika Interneta u Srbiji.

Burek forum je najveća Internet zajednica u Srbiji, sa više od  700.000 registrovanih članova, osnovana 2002. godine. Prema relevantnim Internet servisima za merenje posećenosti web sajtova, poput Google Analyticsa, Alexe, Competea i drugih, strane Burek Foruma svakog meseca pregleda više od 1.100.000 ljudi što ga čini jedinstvenim na Internet nebu Srbije.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Google olakšava osobama sa slabim vidom pronalaženje objekata pomoću telefona
SBB

Tagovi: , ,