Data centri 2024

Novi muzički servisi stigli na Squeezebox

logitech_squeezeboxDonoseći svet muzike Evropljanima, Logitech je objavio podršku novim muzičkim servisima za nagrađivani Logitech Squeezebox mrežni muzički plejer. Koristeći postojeću kućnu bežičnu mrežu i Squeezebox od sada je moguće uživati u muzici i zabavi putem servisa Deezer, Mediafly i Classical.com – bilo gde u kući.

Osim Napsterove muzičke baze sa preko 7 miliona pesama u Velikoj Britaniji i Nemačkoj, kompanija Logitech je obezbedila podršku širom Evrope za Deezerov WebRadio i SmartRadio strim muzički servis, Mediaflyove personalizovane šou i podcast kanale na zahtev, i Classical.com selekciju klasične, džez i bluz muzike.

Novi servisi su dodati postojećoj listi koju čine Last.fm personalizovani muzički strim servis i web bazirani servis za skladištenje mp3 pesama MP3tunes Music Lockers.

“Dodavanje Napster, Deezer, Mediafly i Classical.com muzičkih servisa donosi drastično veći izbor muzike za Logitech Squeezebox”, rekao je David Wall, regionalni menadžer proizvoda za muzički strim u kompaniji Logitech. “Sada imate bukvalno hiljade pesama i radio stanica na samo dodir daleko. Jedini izazov je odlučiti se šta da slušate i gde.”

Logitech Squeezebox mrežni muzički plejer je dostupan za kupovinu sada putem interneta i kod distributera. Classical.com je dostupan besplatno u probnom periodu od 30 dana vlasnicima Logitech Squeezeboxa širom sveta, puna pretplata je dostupna na www.classical.com. Deezer WebRadio i SmartRadio besplatni striming muzički servis je dostupan širom sveta na adresi www.deezer.com. Mediafly je besplatni servis dostupan širom sveta na www.mediafly.com. Napster je dostupan besplatno u probnom periodu od 30 dana za vlasnike Logitech Squeezebox uređaja u Velikoj Britaniji i Nemačkoj. Po isteku probnog perioda, Napster je dostupan uz mesečnu pretplatu na adresi www.napster.com.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Pesma koju je napisao AI postala viralna
SBB

Tagovi: , , ,