ePlaneta

Call of Duty: Warzone dobio novi mod

Sa nekoliko velikih konkurenata na tržištu besplatnog igranja, studiji moraju stalno da ažuriraju svoje igre ili rizikuju da izgube igrače. Najnovija ponuda Activision-a za Call of Duty: Warzone je režim zasnovan na cilju koji se zove Payload. Misija će biti dodata na rotirajuće plejliste kao deo Season Four Reloaded-a.

Call of Duty: Warzone dobio novi mod.

Payload vidi dve ekipe sa 20 igrača kako se bore oko flote kamiona

Novi režim sa ažuriranjem objavljen je u četvrtak, 15. jula. Payload deli igrače u dva tima od 20 članova koji imaju zadatak da prate ili napadnu vozila koja prevoze satelitske delove. Svaka ekipa mora ispuniti svoj cilj u određenom roku. Kao i obično, igrači će moći da koriste prilagođena punjenja ili tragove kako bi pomogli svojoj strani da pobedi. Takođe, omogućena je i kupovina i pravljenje prepreka kako bi se zaustavila vozila na stazama.

Čini se da se podešavanje ne razlikuje toliko od vrsta zaštite ili uništavanja misija dostupnih u Rockstar-ovom GTA Online i Read Dead Online. Svakako, borba protiv padobranskih napadača i bombardovanje teško naoružanih kamiona kroz više kontrolnih punktova zvuči atraktivno. Sa druge strane, Activision postavlja Payload kao ključnu bitku koja može promeniti ravnotežu rata između Perseus-a i NATO-a. Što se tiče veličina datoteka, ažuriranje Warzone-a kretaće se od 8,9 GB do 9,2 GB na PlayStation-u, Xbox-u i PC-u.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: