Canon: Novi modeli mrežnih skenera ScanFront

Kompanija Canon predstavila je nove modele mrežnih skenera ScanFront 300 i ScanFront 300P koji su pogodni i za siguran prenos dokumenata na raznim destinacijama. Kao naslednici uspešnih skenera ScanFront 220 i 220P, novi modeli imaju povećanu brzinu skeniranja do 30 stranica u minuti kod crno-belih dokumenata i 25 stranica u minuti kod skeniranja dokumenata u boji. Takođe, imaju dodatne funkcije koje zadovoljavaju zahteve za mrežnim skenerima u kancelarijama, radnim grupama i sredinama u kojima se direktno radi sa klijentima.

300P_slant_open-v1_0 Zbog svog atraktivnog, ergonomskog dizajna, ScanFront 300 i 300P uređaji su idealni za male prostore ili recepcije gde ih svako može videti. Kompaktan dizajn i ugrađen touch-screen ekran u boji veličine 21 cm, omogućava korisnicima brzo kretanje po meniju dok im personalizovani tasteri obezbeđuju brzu i tačnu raspodelu datoteka. Oba modela imaju napredne funkcije mrežnog skeniranja za slanje putem e-maila, ftp-a, USB uređaja, faks mašina ili štampača.

Jednostavan veb pretraživač omogućava IT administratorima da razviju, ažuriraju i upravljaju sa više uređaja sa bilo koje lokacije. Novi ScanFront alat omogućava istovremeno ažuriranje nekoliko uređaja smeštenih u raličitim kancelarijama čime se smanjuju troškovi održavanja i vreme potrebno za to.

Šon Suematsu, direktor Sektora skener rešenja u kompaniji Canon Europe, rekao je: "ScanFront 300 i 300P će olakšati proces uvođenja rešenja za upravljanje dokumentima u poslovnom okruženju. To je veoma važno u modernim kancelarijama, kako bi zaposleni mogli da razmenjuju, čuvaju i pristupaju informacijama što efikasnije“.

„Bez obzira da li se koristi u kancelarijama za skeniranje dokumenata ili u bankama kako bi se proces plaćanja odvio najbezbednije moguće ili u komercijalnim okruženjima za obradu porudžbina kupaca, novi skeneri ScanFront serije mogu podržati više procesa u isto vreme“, dodao je on.

300_front-v1_0 Standardni model ScanFront 300 ima opciju verifikacije pristupa korisnika a profesionalni ScanFront 300P ima identifikaciju sa otiscima prstiju. Pored toga, ScanFront 300P koristi ultrazvučni detektor dvostrukog polja kako bi se obezbedio pouzdaniji rad i onemogućilo duplo skeniranje stranica dokumenta. Oba modela imaju prilagodljive tastere, kojima mogu biti dodeljene različite funkcije kao što su one za brzo skeniranje i slanje dokumenata.

Sa kapacitetom za skeniranje velikih dokumenata samo jednom komandom kao i dodatnim opcijama za slanje, novi modeli su pogodni i za poslovna okruženja u kojima se skenira velika količina dokumenata. Poseduju dodatne mogućnostima koje omogućavaju laku klasifikaciju skeniranih nformacija i njihovo integrisanje u sistem upravljanja datotekama svake kompanije čime se smanjuju troškovi.

Oba skenera su u skladu sa Energy Star i RoHS direktivama i imaju inkorporiran niz funkcija – automatsko otkrivanje boja, ispravku orijentacije teksta, presavijene listove i mogućnost skeniranja dugačkih dokumenata do 1.000 mm.

ScanFront 300P i 300 biće dostupni u Evropi, od avgusta 2010.

Canon Adria

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,