ERP 2024

Canon predstavlja brojne novitete na CE&HA sajmu

CE&HA sajam od 1. do 4. oktobra donosi u hale 1 i 1a Beogradskog sajma mnogo noviteta u oblasti računara, elektronike i kućnih aparata. Među brendovima koji se na njemu predstaljaju značajno mesto ima kompanija Canon sa zvezdom svog ovogodišnjeg nastupa- filmskom kamerom EOS C300 Mark II.

EOS C300 Mark II FSR 24-105 f4LEOS C300 Mark II BSL 24-105 f4L LCD Monitor Up

EOS C300 Mark II je snažna kamera koja je jednostavna za upotrebu zahvaljujući mnogim automatskim funkcijama. Pruža mogućnost snimanja 4K/Full HD video zapisa sa širokim dinamičkim opsegom koji omogućava jednostavnu realizaciju svake kreativne vizije. Interesantno je to da su prva dva komada ove kamere u centralnoj i istočnoj Evropi prodata baš u Srbiji i već se koriste za velike projekte na domaćim televizijama. O performansama ove kamere govori i podatak da se njom snima serija “Andrija i Anđelka”, novi sitkom na TV B92 sa Andrijom Miloševićem i Anđelkom Prpić u glavnim ulogama, koji od 5. oktobra svakog radnog dana u 19:20, donosi mnogo smeha i zabave.

IMG_3219

U profesionalnom Canon foto studiju na CE&HA sajmu svi zainteresovani posetioci imaće priliku da se oprobaju u ulozi foto modela i dožive interesantno iskustvo poziranja pred profesionalnim objektivom.

Pročitajte i:  Galaxy Z Fold 6 donosi revoluciju u fotografiji

CE&HA osim izložbenog ima i prodajni karakter. U saradnji sa najvećim distributerima i prodajnim lancima, po znatno nižim cenama od onih u prodajnim objektima ponuđeni su mnogi proizvodi među kojima i Canon oprema. Svako ko kupi tri iz grupe odabranih Canon objektiva, dobija na poklon DSLR fotoaparat Canon 1200D vrednosti 49.999 dinara.

Objave i novosti kompanije Canon CEE možete jednostavno pratiti na kompanijskom profilu na LinkedInu: https://www.linkedin.com/company/canon-cee.

Facebook komentari: