ERP 2024

Canon: Prenosivi skener imageFORMULA P-150 osvojio prestižno priznanje iF Design

PCPress.rs ImageKompanija Canon Europe saopštila je da je njen nedavno predstavljeni skener Canon imageFORMULA P-150 osvojio priznanje Međunarodnog foruma za dizajn „International Forum (iF) Design“ za dizajn najvišeg kvaliteta na tržištu.
Canon imageFORMULA P-150 osvojio je iF nagradu za najbolji dizajn za 2010. godinu u konkurenciji 2.500 proizvoda i sada ima pravo da nosi međunarodno priznatu iF oznaku kvaliteta koju priželjkuju najpoznatiji svetski proizvođači, a koja označava izuzetan dizajn proizvoda. iF Design je predstavio sve nagrađene proizvode na internet adresi http://www.ifdesign.de/exhibition_index_e, uključujući i Canon skener  imageFORMULA P-150 koji je osvojio priznanje u kategoriji računarske opreme.
Skener Canon imageFORMULA P-150 je premijerno predstavljen u novembru 2009. godine. Jedan je od najbržih, i najmanjih skenera na tržištu sa USB priključkom i opcijom za dvostrano skeniranje A4 formata, što ga čini savršenim prenosivim skenerom koji omogućava kvalitetno skeniranje praktično na bilo kom mestu.  Savršen je za korisnike koji su neprekidno u pokretu i omogućava prenos dokumenata na daljinu, a zbog svojih malih dimenzija i atraktivnog dizajna odlično se uklapa u ambijent malih kućnih kancelarija u kojima je radni prostor često ograničen. Ovaj skener nudi opcije koje su jednostavne za korišćenje i integrisani softver, što korisnicima omogućava da brzo počnu skeniranje, bilo da koriste stoni računar ili laptop.
„Canon-ov tim dizajnera je napravio značajan pomak u kategoriji prenosivih skenera dizajniranjem jednog od najbržih i najlakših proizvoda u svojoj kategoriji“, kaže Šon Sjumacu, direktor evropskog Sektora za rešenja skeniranja u kompaniji Canon Europe. „Ovaj uređaj je spoj modernog dizajna koji se reflektuje u završnoj obradi glatke crne površine, i intuitivnih funkcionalnosti koje su jednostavne za upotrebu. Neke njegove zaista izuzetne karakteristike potvrđuju našu lidersku poziciju na polju tehnologija digitalnih slika, inovacija i stila u ovom segmentu tržišta.
„iF Design je po prvi put prepoznao vanserijski kvalitet Canon-ovog skenera koji ima opciju automatskog uvlačenja dokumenata, što znači da je ovaj uređaj savršen za pojedinačno “ad hoc” skeniranje, ali i za skeniranje više dokumenata odjednom. Kao kompanija mi nastavljamo da pomeramo granice kada je u pitanju razvoj proizvoda, i da zahvaljujući zadivljujućim rezultatima, prenosimo proizvode namenjene pojedinačnim korisnicima u poslovno okruženje i tako zadovoljimo potrebe savremenih korisnika.“   
U proteklih 56 godina, u procesu donošenja odluka o tome koji proizvodi će osvojiti prestižne iF nagade za najbolji dizajn testirano je više od 108,000 proizvoda iz svih krajeva sveta. Kriterijumi na osnovu kojih se vrši selekcija uključuju kvalitet dizajna, način rada, izbor materijala, stepen inovativnosti, ekološku dimenziju, funkcionalnost, ergonomski oblik, vizuelne elemente koji doprinose jednostavnijem korišćenju proizvoda, sigurnost, vrednost brenda, brendiranje i univerzalnost dizajna.
Skener Canon imageFORMULA P-150 je već dostupan širom Europe.

Pročitajte i:  Održan Canon Inspiration Days

Izvor: Canon

Facebook komentari: