BIZIT plus

Canon širi svoj opseg personalnih kopir aparata

PCPress.rs ImageKompanija Canon širi svoj opseg personalnih kopir aparata lansiranjem uređaja PC-D450. Posle više od 10 miliona prodatih Canon personalnih kopir aparata, PC-D450 nasleđuje generacije Canon znanja u kopiranju. Sa opcijom dvostranog kopiranja kao standardom, brzinom kopiranja od 22 kopije u minuti i vremenu izbacivanja prve kopije (FCOT) od 9 sekundi ili manje, PC-D450 donosi vodeće perfomanse na tržištu. Raznovrsne funkcije kopiranja su dopunjene dodatnim multifunkcijskim sposobnostima – uključujući dvostrano skeniranje i štampanje.

„Novi PC-D450 je idealan za upotrebu u kućnim i malim kancelarijama koje često kopiraju,“ kaže Mogens Jensen, čelnik evropskog ogranka Canon Consumer Imaging. „Njegove auto dupleks karakteristike čine ga savršenim za obradu sve veće količine dvostranih dokumenata na radnim mestima.“

Ključne karakteristike:

  • Kompaktan dizajn koji štedi prostor
  • Velika brzina kopiranja: do 22 kopije u minuti (A4)
  • Izbacivanje prve kopije (FCOT) od 9 sekundi ili manje
  • Duplex ADF – Mehanizam za automatsko povlačenje dokumenata kapaciteta do 50 listova
  • Automatsko dvostrano kopiranje, štampanje i skeniranje
  • Bez vremena zagrevanja kod faksiranja na zahtev
  • Energetski efikasan: samo 3 vati potrošnje struje u režimu mirovanja „sleep mode“
  • Kopiranje ID kartice , 2-na-1 kopiranje, zum od 50%-200% i elektronski electronic collation
  • Canon All-in-One ketridž za operativnost bez održavanja

Povećana produktivnost: automatsko dvostrano kopiranje

Pročitajte i:  PC Press video: Zašto je „Ford“ uveo standard ISO 9001? | Miodrag Ilić, Linkom-PC

Dvostrana dokumenta su sve više uobičajena na današnjim radnim mestima. Da bi izašao u susret potrebama malih preduzeća i kancelarija koja često moraju da kopiraju obe strane originala, novi PC-D450 sadrži produktivan Duplex ADF za 50 listova i dupleks mehanizam za štampu, obezbeđujući brzo kopiranje višestrukih dvostranih originala do 22 kopije u minuti. Dvostrano štampanje takođe štedi papir i značajno smanjuje rasipanje.

Opcije posvećene kopiranju dostupne su na ekranu sa interfejsom jednostavnim za upotrebu. To uključuje smanjivanje i uvećavanje, 2-na-1 kopiranje, elektronsko poređenje i novu Canon funkciju kopiranja ID kartice (korisno za turizam i zvanične svrhe), koja kopira obe strane ID kartice ili sličnog malog dokumenta na jednu stranu.

Desktop dizajn

Savršen za mala radna mesta, kompaktni PC-D450 je značajno tanji od konkurentskih modela. Čak i sa mehanizmom Duplex ADF i mehanizmom za štampu, mere su mu samo 390 x 442 x 363 mm (širina x dubina x visina).

Tehnologije za uštedu vremena i energetsku efikasnost

Canon-ova tehnologija fiksiranja na zahtev znači da nema više čekanja ispred kopir aparata: zagrevanje iz režima mirovanja je trenutno a vreme izbacivanja prve kopije 9 sekundi ili manje. PC-D450 je projektovan da bude ekstremno energetski efikasan, trošeći samo 3 vata (W) u režimu mirovanja. Takođe poseduje sertifikat Energy Star i ima jednu od najboljih ocena tipične potrošnje struje (TEC) – 0.918 kWh/nedeljno – u svojoj klasi.

Pročitajte i:  PC Press slavi 29. rođendan!

Dodaci – realne multifunkcionalne sposobnosti

Kao dodatak produktivnim mogućnostima kopiranja, PC-D450 nudi korisnicima dvostrano štampanje kao i dvostrano skeniranje u boji. Rezolucija štampe do 1200dpi proizvodi dokumenta koja koja izgledaju profesionalno sa oštrim tekstom i dobrom grafikom, do 22 strane u minuti. Visoko kvalitetno skeniranje u boji se postiže sa rezolucijama do 9600dpi a korisnici imaju i opciju kreiranja pretraživih PDF dokumenata.

Izvor: TV Com, PC Press


 

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,