CES 2010: Uvodnu reč ima Žou Huđijan, predsednik kompanije Hisense

Zhou_Houjian-Hisense Consumer Electronics Association (CEA)® danas je objavila da će uvodnu reč na otvaranju najpoznatijeg sajma potrošačke elektronike CES u Las Vegasu (2010 International CES)® imati gospodin Žou Huđijan (Zhou Houjian), predsednik kompanije Hisense. CES 2010 održaće se u Las Vegasu od 7. do 10. januara 2010. godine, a gospodin Huđijang nastupiće u Hilton Theatre sali u 16 sati, 8. januara. Nastup gospodina Huđijana značajan je i po tome što predstavlja deo trogodišnjeg programa sajma CES pod nazivom “Tehnologija  i program za zemlje u razvoju” (Technology and Emerging Countries Program – TEC) .

“CES je sajam za najveće globalne kompanije, a gospodin Žou Huđijan je jedan od ključnih činilaca u nizu govornika koji će obeležiti ovogodišnje otvaranje jer je Hisense kompanija iz Kine čije se prisustvo sve više oseća u celom svetu”, rekao je Geri Šapiro (Gary Shapiro), predsednik CEA. “Globalne kompanije znaju da je CES najbolja prilika za predstavljanje i sklapanje velikih poslova, i veliko nam je zadovoljstvo da nam kompanija kao što je Hisense predstavi svoju inovativnu viziju”.

Pročitajte i:  Microsoft objavio kada će „ugasiti“ WordPad

Pod rukovodstvom gospodina Huđijana, Hisense Group Co. Ltd. je prešla put od regionalne kineske kompanije do multinacionalne kompanije čija se vrednost meri milijardama dolara. Sa potencijalom od 60.000 zaposlenih, Hisense ima preko 300 prodajnih kompanija i više od 60.000 servisnih centara širom sveta. Kompanija ima ukupno 13 proizvodnih pogona u Kini, Severnoj i Južnoj Africi, i Francuskoj (Hisense Productive Force), a vlasništvo kompanije su i razvojni centri: tri u Kini, i po jedan u Ujedinjenim Aeričkim Državama, Južnoj Africi i Belgiji. Hisense proizvodi se izvoze u 130 zemalja i regiona sveta.

Gospodin Žou Huđijan pridružiće se otvaranju CES 2010 priredbe već potvrđenim govornicima i svetskim tehnološkim liderima kao što su Stiv Bolmer (Steve Ballmer) iz Microsoft-a i Pol Otelini (Paul Otellini) iz Intel-a.

www.CE.org

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,