ERP 2024

Četrnaesta beogradska dobila besplatan Telenor Internet

ucenici-xiv-beogradske-gimnazije-testiraju-telenor-internetUčenici Četranaeste beogradske gimnazije danas su dobili kompletnu informatičku opremu i besplatan pristup Telenor Internetu zahvaljujući inicijativi Kancelarije za mlade Opštine Vračar i partnerskoj podršci Telenor fondacije.
O značaju Kancelarije za mlade Opštine Vračar i njihovoj inicijativi za uvođenjem Interneta u svakodnevnu komunikaciju srednjoškolaca govorio je predsednik Opštine Vračar, Branimir Kuzmanović, dok je sam projekat predstavila Ana Krstić, menadžerka Telenor fondacije.
„Opština Vračar je ponosna na svoju omladinu iz Kancelarije za mlade koja je ovaj projekat realizovala zahvaljujući Telenor fondaciji. Srednjoškolci u svih pet vračarskih srednjih škola i osnovci u školi „Dušan Dugalić” moći će besplatno da koriste Internet, zahvaljujući idejama iz Kancelarije za mlade uz podršku Telenor fondacije. Pozivam sve zainteresovane mlade Vračarce da se uključe u rad Kancelarije za mlade kako bi svojim idejama učestvovali i stvarali bolji život za sebe i svoje vršnjake kroz ovakve akcije”, izjavio je ovom prilikom Branimir Kuzmanović, predsednik Opštine Vračar.
Projekat “Internet za sve” sproveden je u svim srednjim školama na opštini Vračar i u osnovnoj školi specijalizovanoj za rad sa mentalno zaostalom decom „Dušan Dugalić“.
“Velika nam je čast što učestvujemo u projektu uvođenja Interneta u školama na opštini Vračar. Kao kompanija koja podržava društveno odgovorne programe i inicijative, želimo da sva deca dobiju priliku da se na vreme uključe u tokove savremene komunikacije i da što bolje savladaju korišćenje novih tehnologija koje će im u budućnosti biti potrebne“, rekla je Ana Krstić.
Telenor fondacija se pobrinula da svi računari imaju zaštitu od pornografskih sadržaja.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Izvor: McCann Erickson Public Relations

Facebook komentari: