Dahua

Chrome: Nova funkcija za još bolje iskustvo

Chrome uskoro dobija novu funkciju, a iz kompanije su već najavili “Organise Tabs” koja je napravljena da olakša život svima koji koriste ovaj pregledač.

PCPress.rs Image

Kada bude spremna, funkcija će se pojaviti u gornjem levom uglu pregledača, pored opcije za pretraživanje tabova. Stiže kao pojačanje za skupinu Tab Groups, a kao što ime kaže dizajnirana je za pametno organizovanje otvorenih tabova.

Tab Groups služi za lakše organizovanje pregledača, a tabove sređuje tako da smanjuje opterećenje prostora u kojem se pretražuje internet. Radi se o moćnom alatu za upravljanje tabovima – zamislite da vam je radni sto pretrpan dokumentima, toliko da ne možete da pronađete papir koji vam je potreban. Sad zamislite da je svaki dokument jedan tab u internet pregledaču.

PCPress.rs Image

Previše otvorenih tabova utiče na korisničko iskustvo, ali su nam često svi potrebni. Tab Groups pomaže da se slični tabovi grupišu zajedno, a svaka grupa može da dobije sopstveno ime i posebnu boju. Tako korisnik na primer može da zna da su svi tabovi koji su u vezi s internet kupovinom crveni.

Pročitajte i:  Android 14 - podrška za pristupne ključeve

“Organise Tabs” će ovaj proces još više poboljšati, pa će svi srodni tabovi moći da se nađu na jednom mestu, slično kad se svi analogni dokumenti stave u jednu fasciklu.

Izvor: Bleeping Computer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *