Računari i Galaksija

ComTrade Gaming postaje samostalna kompanija

Kompanija ComTrade saopštila je danas da će svoj Gaming Competence Center reorganizovati kao samostalnu kompaniju, pod nazivom ComTrade Gaming.

ComTrade Gaming_ on ICE_2013. LondonOva kompanija danas će biti predstavljena javnosti na sajmu ICE Totally Gaming 2013 u Londonu, a biće u potpunosti posvećena proizvodnji naprednih IT rešenja koja svoju primenu nalaze u Gaming industriji i sarađivaće sa kazino operaterima, proizvođačima mašina za igru i organizatorima igara na sreću na internetu i mobilnim platformama, navodi se u zvaničnom saopštenju.

ComTrade već petu godinu zaredom predstavlja svoja rešenja na pomenutom sajmu, a na taj način do sada je potpisan veliki broj profitabilnih ugovora za isporuku softvera i pružanje naprednih IT usluga.

Za ovogodišnji nastup, ComTrade Gaming je pripremio novi identitet, kao i prezentacije nekih od najuspešnijih proizvoda razvijenih u toku prethodne godine, među kojima su iGaming platforma, softverske alate za nadgledanje elektronskih mašina za igru, kao i veći broj igara na sreću razvijenih za društvene mreže.

Kompanija ComTrade Gaming će poslovati kao članica ComTrade Grupacije, koja pored toga okuplja još 16 različitih kompanija lociranih u 10 različitih država.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,