BIZIT plus

ComTrade: Nagrada Microsoft Partner godine u Sloveniji

ComTradeGroup Predstavnici ComTrade-a primili su prestižnu Microsoft nagradu u Washington-u, čime je Kompanija ComTrade krunisala svoju dugogodišnju saradnju sa Microsoft-om još jednim priznanjem. Na petodnevnoj Svetskoj partnerskoj konferenciji koja je započela u sredu, 11. jula u američkom glavnom gradu, Microsoft je dodelio nagrade svojim ovlašćenim partnerima koji su se istakli razvojem najboljih rešenja za klijente. ComTrade je nagrađen priznanjem “Microsoft Partner Godine za Sloveniju” zbog rada koji je predstavništvo kompanije u ovoj zemlji uložilo na softverskom projektu IRIS.

Nagrade su uručene na svečanosti koja je održana u Washington-u 14. Jula, a zamišljene su kao podsticaj za lokalne partnere sa kojima Microsoft ima kvalitetnu saradnju u određenim državama. Od kompanije koja pretenduje na nagradu se očekivalo da doprinese osvajanju novih klijenata, poveća zadovoljstvo korisnika i utiče na dobre poslovne rezultate Microsoft-a na lokalnom tržištu.

ComTrade Slovenia, nekadašnji HERMES SoftLab, sarađuje sa Microsoft-om već dugi niz godina, a poslednji korak u ovoj saradnji bio je projekat IRIS, rešenje koje ima svoju primenu u oblasti zdravstva i omogućava efikasnije rukovođenje zdravstvenim ustanovama i kvalitetniju brigu o pacijentima. Ovim rešenjem već se u praksi služi četvrtina slovenačkog zdravstvenoh osoblja, a ono donosi korist za trećinu građana Slovenije koji koriste primarnu zdravstvenu zaštitu.

Pročitajte i:  Microsoft najavljuje Surface i Windows AI događaj

Nakon uručenja nagrade predstavnici Microsoft-a imali su samo reči pohvale za ComTrade. Po rečima direktora slovenačkog odeljenja Microsoft-a Mateja Potokara: “ComTrade je napredna kompanija na polju IT rešenja i koristi naša najmodernija rešenja i proizvode od samog početka. Sigurni smo da nagrada odlazi u prave ruke.” S druge strane, iz ComTrade-a poručuju da ima još puno prostora za proširenje saradnje: “Uz pomoć Microsoft tehnologije, bili smo u stanju da razvijemo rešenja za klijente iz Slovenije i celog sveta, uključujući nekoliko Fortune 500 kompanija. Naš fokus u partnerstvu sa Microsoft-om ostaje razvoj inovativnih rešenja zasnovanih na njihovoj tehnologiji”, kaže generalni direktor ComTrade-a u Sloveniji, Janko Cajhen.

ComTrade Group

Facebook komentari: