ComTrade: Predstavljen TESLA M8 tablet

Kompanija Comtrade danas predstavlja najnoviji model u svojoj ponudi tableta, Tesla Tablet M8. Uz odličan dizajn, kvalitetnu izradu i vrhunske karakteristike, već nakon kratke upotrebe shvatićete da je Tesla Tablet M8 rezultat rada na kvalitetu, sa cenom koja je rezultat kompromisa.Tesla M8 tablet

Odličan ekran

Tesla Tablet M8 dolazi sa ekranom rezolucije od 1280×800 piksela i obezbeđuje veoma prijatnu sliku. Snažno osvetljenje omogućava da s lakoćom čitate sadržaje sa ekrana i pod direktnim dnevnim svetlom, a IPS tehnologija obezbeđuje isti prikaz boja, bez obzira na ugao gledanja. Pažljivo odabran odnos stranica ekrana omogućava uživanje u raznovrsnim sadržajima kao što su filmovi, igrice, omiljene aplikacije ili internet stranice.

Kompaktan i kvalitetan

Elegantan i ozbiljan izgled daje mu kombinacija crne boje i naglašenih metalnih ivica. Veoma je komforan za upotrebu, a uz odličan odabir materijala i pažnju posvećenu detaljima kao što su tasteri za kontrolu, Tesla Tablet M8 zaista privlači pažnju.Review Tesla M8 Tablet

Čvrst, a lagan

Zahvaljujući upotrebi aluminijuma Tesla Tablet M8 je čvrst, a lagan uređaj. Ne zagreva se ni pod najvećim opterećenjem, a kompaktna aluminijumska šasija čini da ovaj tablet bude izuzetno prijatan na dodir. Komponente su pedantno učvršćene na noseću konstrukciju, što ostavlja utisak veoma kvalitetne izrade koja podseća na najbolje i najskuplje svetske modele.

Moćan hardver

Za brz rad, odgovoran je Intel Baytrail procesor najnovije generacije sa četiri jezgra, odlično usklađen sa ostalim vrhunskim komponentama uređaja. Zahvaljujući obimnom kapacitetu za snimanje podataka, Tesla Tablet M8 je odličan izbor za gledanje video sadržaja, surfovanje internetom ili uživanje u omiljenim igrama i aplikacijama.

Srodna tema: Svi Tesla tableti

Široke mogućnosti za proširenje

Ukoliko poželite dodatno da povećate količinu prostora za snimanje podataka, na raspolaganju vam je mikro SD slot koji podržava kartice kapaciteta do 32 GB. Uz Tesla Tablet M8 se kao dodatna oprema isporučuje USB OTG adapter, pa na njega možete da priključite i drugu perifernu opremu, poput tastature, miša ili USB diska sa multimedijalnim sadržajima.

Elegantni navigator

Za snalaženje u prostoru, Tesla Tablet M8 se oslanja na GPS koji poseduje i mogućnost AGPS određivanja položaja. Naravno, GPS radi i bez WiFi mreže pa možete da ga koristite za navigaciju uz neki od popularnih programa kao što su Here Maps, Navigon i ostali.

I softver i tastatura

Najnoviji Tesla tablet dolazi sa KitKat (Android 4.4.4) operativnim sistemom koji je odlično optimizovan za postojeći hardver i omogućava brzo i tečno odvijanje svih operacija. U saradnji sa proizvođačem ekranske tastature SwiftKey, omogućena je mnogo bolja podrška za kucanje na jezicima regiona, uz upotrebu aktuelne baze reči i izraza. Ali, korisnici nisu ograničeni na preinstalirane jezike, već po želji – i potpuno besplatno – mogu da instaliraju dodatne, sa veoma dugačke liste koju je obezbedio SwiftKey.

>>> SPECIFIKACIJA

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , , ,

One thought on “ComTrade: Predstavljen TESLA M8 tablet

  • 27. September 2015. at 07:41
    Permalink

    MOŽE LI DA RADI KAO TELEFON ?

Comments are closed.