Cyberpunk 2077 i strateški priručnik na 464 strane

Internet je preplavljen priručnicima sa uputstvima za skoro svaku igru koja vam padne na pamet, ali mnogi i dalje radije biraju papirne knjižice sa uputstvima koje mogu da drže u rukama. Tako i Cyberpunk 2077 dobija jedan, a „masivna knjiga“ izlazi u isto vreme kad i igra.

PCPress.rs Image

U pitanju je priručnik na 464 strane – Cyberpunk 2077: The Complete Official Guide – koji iz štampe izlazi 10. decembra. Oni koji su ga videli tvrde da se radi o detaljnim uputstvima koja obuhvataju sve ključne sisteme, te svaki zadatak, takozvani quest. Tu je opis svih questova, mogućih opcija, ali i temeljno uputstvo o tome u kakvom su odnosu različiti questovi, gde se i kako preplići i koliko utiču jedni na druge.

Priručnik sadrži i mape, te uputstva za kreiranje likova, a knjiga dolazi u dve varijante – standardnoj, papirnoj od 464 strane koja košta 24,99 dolara i tvrdo ukoričenom izdanju za kolekcionare, koje ima 496 strane, te dodatne ilustracije i košta 39,99 dolara. Igra konačno izlazi sledeće nedelje, a iz kompanije upozoravaju da se na Amazonu već prodaju nezvanični priručnici koje ne bi trebalo kupovati.

Pročitajte i:  Epic poklanja ovu uzbudljivu igru

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,