D3 GO – Televizija u pokretu

Jovana Lukic i Srdjan Djurdjevic pokazuju na iPAD uredjaju kako radi D3 GO usluga Kompanija SBB predstavila novu uslugu namenjenu ljubiteljima televizije

Beograd, 26.januar 2011Kompanija SBB, predstavila je danas novu uslugu – D3 GO, prvu u Srbiji koja će pokriti sve uređaje, a namenjena je svim ljubiteljima televizije. D3 GO aplikacija omogućava korisnicima pristup najpopularnijim TV sadržajima, preko 60 kanala, iz SBB mreže preko različitih uređaja – računara (PC i Apple), laptop računara, tableta, smart telefona sa Android i Apple platformom, sa potpunom slobodom gledanja televizije unutar prostora sa SBB konekcijom (stan, kafić, restoran…).

Najpopularniji programi iz kablovskog paketa SBB-a sada su dostupni korisnicima preko omiljenih mobilnih uređaja. Aplikacije za smart telefone i tablete se besplatno skidaju sa Android marketa ili Apple store-a. Za korisnike usluge preko računara, do D3 GO se dolazi preko internet stranice www.d3go.tv. Gledanje televizije putem D3 GO usluge nije vremenski ograničeno, a može se instalirati istovremeno na 3 različita ili ista uređaja, od kojih jedan može da se menja svakog meseca. Kvalitet slike se automatski prilagođava brzini internet veze. Program je moguće gledati uz flat konekciju najmanje brzine 264Kb/s.

Pročitajte i:  SBB: Novi EON Video klub transformiše iskustvo gledanja sadržaja i donosi nove premijere!

„Brz razvoj i interaktivnost interneta nam omogućavaju da preko kapaciteta SBB mreže svojim korisnicima televizijski sadržaj ponudimo i na mobilan način. Više nije neohodno da se svi članovi porodice okupljaju oko jednog televizora i prate isti program, jer svako ima svoje, različite želje u pogledu programa. Sa D3 GO uslugom tako poštujemo potrebe svakog člana porodice, da gleda onaj program koji mu se najviše sviđa. I to ne samo u dnevnoj sobi, već u prostoriji u kojoj se nalazi (spavaćoj sobi, kuhinji, kupatilu)“ – istakla je Jovana Lukić, direktor sektora za korporativne komunikacije kompanije SBB.

Televizijski program putem D3 GO za sada se može pauzirati, a uskoro će biti dostupne i naprednije funkcije: „pogledaj ispočetka“ (start over), koja omogućava korisniku da programe koji se trenutno emituju pusti ispočetka, kao i „pogledaj propušteno“ (catch up TV), koja daje mogućnost da se puste propušteni programi 3 dana unazad.

Usluga D3 GO će biti potpuno besplatna za sve korisnike SBB televizije i interneta u promotivnom periodu do 29. februara 2012. godine.Više o samom servisu moguće je pogledati na stranici www.sbb.rs ili pozvati Kontakt centar SBB-a na 011/330 5252.

Pročitajte i:  Samsung lansira aplikaciju za pomoć ljudima sa govornim poremećajima

Pored ovoga, SBB sprema servise koji će biti dostupni i van njihove mreže, dok tehnologija koju već imaju omogućava da se D3 GO usluga koristi i „u pokretu“. Ove godine SBB će uvesti i novi, revolucionarni interaktivni digitalni prijemnik sa novim atraktivnim korisničkim interfejsom, dodatnim funkcionalnostima „pogledaj propušteno“ i „pogledaj ispočetka“ i aplikacijama. Novi prijemnik će doneti potpuno novo iskustvo gledanja televizije. Takođe, ove godine stiže i novi HD digitalni prijemnik sa mogućnošću interaktivnosti uz eksterni modem.

Izvor:SBB

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,