BIZIT Seminar

Dan internet domena Srbije DIDS 2023 – Tehnologije u službi biznisa

Na ovogodišnjem Danu internet domena Srbije koji se održava 7. marta 2023. u Centru za kulturu “Vlada Divljan” u Beogradu i koji je u znaku obeležavanja značajnog jubileja – petnaestogodišnjice početka registracije .rs domena, biće reči o upotrebi digitalnih tehnologija u poslovanju.

PCPress.rs Image

Tokom konferencije, premijerno će biti predstavljeni rezultati istraživanja o ovoj temi – koliko biznisi u svom poslovanju koriste digitalne tehnologije: elektronsku poštu, sajt, elektronsku prodaju, klaud servise, društvene mreže, alate za kolaboraciju, alate za video konferencije, poslovni softver.

Osim toga, učesnici događaja steći će uvid u to u kojoj meri su domaće kompanije digitalizovale svoje redovne poslovne aktivnosti – razmenu dokumenata, transakcije sa bankama, arhiviranje dokumenata i druge.

Rezultate istraživanja učesnicima će prezentovati Vladimir Zarić, direktor za klijente kompanije Four Dots, nakon čega će uslediti tematski kompatibilan panel “Digitalna poslovna rešenja iz Srbije”.

DIDS 2023 održaće se u klasičnom formatu događaja, a organizator će prenositi konferenciju putem svog YouTube kanala.

Prisustvo konferenciji je besplatno. Zbog ograničenog broja mesta, registracija posetilaca putem DIDS2023 sajta je obavezna.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Dan internet domena Srbije - Razmišljaj digitalno
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *