Računari i Galaksija

Design It – nadogradi svoje znanje

logo DITStudentsko udruženje AIESEC pružiće priliku studentima, da učestvovanjem na projektu „Design It”, steknu dodatno praktično znanje u oblasti savremenih informacionih i komunikacionih tehnologija. Predavanja i radionice će se održati 13. i 20. aprila, kao i 14. i 21. aprila, u prostorijama Računarskog fakulteta (Knez Mihajlova 5). S obzirom na značaj IT tehnologija u savremenom poslovnom sistemu, naš cilj je da se studentima približe aktuelne teme iz ove oblasti sa kojima će se susresti kako u daljem radu i učenju, tako i pri zaposlenju.

Programi koji su obuhvaćeni ovim projektom, koji će se realizovati u vidu radionica od strane edukativnih partnera su: Web design, Software design i Android. „Design It” podstiče studente da se posvete vannastavim aktivnostima u oblasti savremenih informacionih tehnologija, čije je poznavanje danas postalo neophodan zahtev poslodavaca. Kako studijski program na fakultetima ne pokriva dovoljnu količinu informacija, ovaj projekat je dobra prilika da studenti dodatno rade na sticanju znanja i veština u ovoj oblasti.

Imate mogućnost da odaberete termin koji vama odgovara i jedan program koji najviše želite, prijave se neće primati nakon ponoći 11.04. 2013.

Pročitajte i:  Vatikan kao domaćin radionice kvantne nauke

Možete popuniti prijavu za učešće na ovom projektu putem ovog linka.

Članovi AIESEC-a, zajedno sa profesorima sa Računarskog i Elektrotehničkog fakulteta i partnerima, stručnjacima u oblasti IT tehnologija, će nastojati da približe ove programe studentima i pruže im priliku da upotpune svoja teorijska znanja na date teme, kao i da iste primene u praksi uz razmenu iskustava sa kompetentnim stručnjacima u gore pomenutim oblastima. Edukacije su namenjene studentima: Elektrotehničkog fakulteta, Prirodno-matematičkog, Računarskog fakulteta, FON-a, kao i studentima na ostalim visokoobrazovnim ustanovama sličnog profila.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,