BIZIT plus

Digitalni bedž kao podrška i dugme za paniku

Mnogi su u nekom trenutku nosili bedževe kojima su iskazivali podršku nekom pokretu, a oni angažovaniji su često imali problem da pronađu fizički prostor na majici, kaputu, ili rancu, a u okviru kojeg bi smestili novi simbol. Upravo zbog toga je kompanija BEAM Authentic kreirala BEAM bedž koji funkcioniše zajedno sa pametnim telefonom, a preko aplikacije koja korisniku omogućava da emituje bilo koju sliku na kružni AMOLED ekran, koji se nosi na isti način kao i tradicionalni bedž.

PCPress.rs Image

Korisnici nisu ograničeni kada su sadržaji u pitanju, te mogu da emituju sopstvene, te sadržaje drugih korisnika, kao i da prate omiljene kreatore sadržaja, da emituju snimke drugih korisnika, te šalju poruke. Ovaj moderni bedž omogućava i finansiranje određenih projekata koje korisnik podržava, te ima dugme za paniku, preko kojeg poruka, u slučaju nevolje, može da se prosledi na kontakte koji su prethodno registrovani u okviru aplikacije.

BEAM bedž se već nalazi u prodaji, te košta 99 dolara, što donekle predstavlja problem, budući da korisnici ukazuju na to da za taj novac mogu da kupe mnogo konvencionalnih bedževa koji nikada neće ostati bez baterije.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: