DIS – Kupovina bez čekanja

Napokon se neko dosetio kako da uštedi naše vreme. Kupovina i odlazak u trgovinu su nezaobilazni deo našeg života, a moderan način života nas uslovljava velikim gubitkom vremena. To su prepoznali iz DIS trgovine i napravili online prodavnicu kako bi nam uštedeli i vreme i novac.

PCPress.rs ImageSa modernim načinom života dolaze i nove navike, za kupovinu u trgovini od silnih obaveza tokom radnih dana nemamo vremena. Online market je sve popularniji način trgovine u Srbiji, ljudi preko interneta naručuju mobilne telefone, kompjutere, garderobu, a da li vam je palo na pamet kako bi bilo da naručite svoje omiljene proizvode iz trgovine i samo ih pokupite bez čekanja u redu ?

Odgovor je, naravno da da.

Kako bi smo saznali kako se to radi, posetili smo DIS intenet prodavnicu. Do nje nas deli samo jedan klik na našem pametnom telefonu. Da biste započeli trgovinu, potrebno je da se registrujete. To možete učiniti na dva načina, putem stranice online.dis.rs ili putem aplikacije DIS intenet pordavnica koju možete pronaći na google Play Store‑u.

PCPress.rs ImageIako trgovinu možete obaviti putem računara, nama se dopalo da to obavimo putem aplikacije DIS internet prodavnica koja se nalazi na našem pametnom telefonu. Aplikaciju smo testirali vraćajući se sa posla prevozom, kod kuće, u šetnji…Zapazili smo da je aplikacija pregledna, kao i odabir artikala na svim veličinama pametnih telefona.

Nakon potvrde naloga, stižete na početnu stranu prodavnice, gde se ističu četiri najvažnija filtera: AKCIJA, NOVO, OMILJENI i DOBRO proizvodi. Trgovinu smo započeli artiklima koji su na vikend nedeljnoj akciji i oduševili se time što
svaki artikal ima svoju fotografiju, naziv i cenu, pa tako ne može doći do pogrešnog odabira proizvoda. Tu je i opcija za izbor količine, oduševljenju nikad kraja…

Nakon početne „šetnje“ kroz proizvode na akciji, potražili smo i ostale proizvode putem pretrage. Ukucali smo „pasta za zube“ i „cokolada“, veoma je pohvalno što pretraga prepoznaje reči bez kvačica. Pregledali smo i kategorije, kako bi pronašli i ostale proizvode kojih se nismo setili u isti mah.

Sve artikle dodajete na jedno mesto, u korpu. Dobro je da postoji opcija da upišete napomene za svaki odabrani proizvod. Svako od nas ima svoj sistem izbora i sortiranja proizvoda u trgovini, pa tako možete da budete sigurni da će Vam u trgovini spakovati robu po vašem sistemu (na primer „slatkiši u posebnu kesu“)

Nakon završetka trgovine, ostaje vam samo da odaberete tačno vreme za podizanje vaših proizvoda koji će biti spakovani na način koji ste tražili. A ono što je najbolje od svega jeste da su cene iste kao u marketu, nema skrivenih troškova.

U svakom trenutku možete proveriti status porudžbine, a tu je i broj telefona ako imate želite dodatne informacije. Koristeći opciju „Istorija“ možete da pregledate stare porudžbine i ponovite kupovinu s modifikacijama ili bez njih.

Na kraju, samo ostaje da u odabrano vreme i bez čekanja pokupite svoju porudžbinu. Sigurno se pitate kako se roba podiže, veoma lako…Robu podižete tako što na ulazu na deo određen za podizanje koji se zove PIT STOP ukucate PIN za preuzimanje porudžbine koji ste dobili u DIS online prodavnici. Prodavac će Vam doneti robu, možete da platite gotovinom ili platnom karticom.

DIS online prodavnica garantuje vreme isporuke, i na taj način štedi Vaše vreme i Vaš nova. Brz način života donosi nove navike, uz DIS online prodavnicu život nam je mnogo lakši.

(Objavljeno u PC#240)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,