BIZIT plus

Disney+ dolazi u Srbiju!

Disney+ će postati dostupan u još 42 nove države, a među njima je i Srbija! Za sada nije poznat tačan datum otvaranja servisa na novim teritorijama, ali se zna da će se desiti tokom leta ove godine.

disney+

Streaming provajder u Srbiji

Trenutno je ovaj servis dostupan u 64 države. Prvobitno je bilo zamišljeno da se širenje na druge teritorije obavi malo kasnije, ali pošto je nakon početne brze ekspanzije, broj pretplatnika u četvrtom fiskalnom kvartalu 2021. godine bio manji nego što je očekivano, odlučili su da taj proces malo ubrzaju. Naime, predviđano je da će u pomenutom kvartalu broj pretplatnika povećati za 9.2 miliona, ali je on bio „samo“ 2.1 milion. Tako su prošlu godinu završili sa 118 miliona pretplatnika.

Uprkos tome, kompanija očekuje da će do kraja 2024. godine imati ukupno 230 miliona pretplatnika, a u dostizanju tog cilja sigurno će joj pomoći i proširenje broja podržanih država.

U ovom trenutku se ne zna kakva će biti cenovna politika, odnosno koliko će nas Disney+ servis koštati, ali je najbitnije da ćemo uskoro na raspolaganju imati još jednog premium streaming provajdera.

Pročitajte i:  Fortnite - dve nove Lego igre 

Izvor: Engadget

Facebook komentari: