Disney+ priprema dokumentarnu seriju The Mandalorian iza scene

Ukoliko s nestrpljenjem iščekujete drugu sezonu The Mandalorian serije, koja stiže ove jeseni, možda će vas zanimati vest da Disney+ radi na novoj dokumentarnoj seriji u kojoj će biti prikazan materijal iza scene The Mandalorian.

PCPress.rs Image

Serija u osam epizoda, Disney Gallery: The Mandalorian, uključivaće intervjue sa glumcima i ekipom, nikad viđene snimke i razgovore za okruglim stolom, čiji je domaćin izvršni producent The Mandalorian, Jon Favreau.

Premijera početkom maja

U epizodama ili u poglavljima istraživaće se proces pravljenja filma, tehnologije iz serije, umetnost koja stoji iza modela serije, efekata i stvorenja, povezanost sa nasleđem Star Wars-a i još mnogo toga. Sa isto toliko epizoda koliko ima i originalna serija, može se očekivati da će ovo zakulisno otkriće pružiti obilje uvida u lik bebe Jode. Premijera serije će biti 4. maja, na Dan Ratova zvezda, a nove epizode ​​će biti dostupne svakog petka – Disney+ će takođe izbaciti poslednje poglavlje u seriji The Clone Wars 4. maja.

„Disney Gallery: The Mandalorian je prilika da obožavaoci serije zavire unutra i vide drugačiju perspektivu, a možda i steknu bolje razumevanje kako se The Mandalorian stvarao i upoznaju neke od neverovatno talentovanih saradnika tokom prve sezone“, rekao je Favreau u saopštenju za javnost. „Sjajno smo se proveli praveći seriju i radujemo se što ćemo je deliti sa vama.“

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,