Računari i Galaksija

Dobre stvari – Android konkurs

Od četvrtka, 17. januara, do 17. aprila traje konkurs za najbolje Android aplikacije – Dobre stvari.

Telenor i Samsung takmicenje Dobre stvari za najbolju android aplikaciju Iza konkursa stoje kompanije Telenors i Samsung, a za učešće na takmičenju nije potrebno veliko predznanje o kreiranju mobilnih aplikacija.

Na portalu www.dobrestvari.rs nalazi se platforma za kreiranje aplikacija, a korisnici mogu odabrati žele li jednostavniji i zahtevniji nivo. Nakon što svoju aplikaciju napravite, ona će automatski biti uključena u konkurs, objavljena i dostupna za preuzimanje.

Takmičari se mogu nadmetati u sledećim kategorijama: najbolje adaptiran sajt, najbolje dizajnirana aplikacija, najbolja aplikacija po oceni korisnika, najbolja ideja za aplikaciju.

Platforma se može koristiti samo preko portala Dobre stvari i jedini uslov je da takmičar bude registrovan na portalu, ali ne mora biti Telenorov korisnik. Pored toga, takmičari moraju biti građani Srbije i lica starija od 16 godina.

Ukoliko neki korisnici imaju dobru ideju, a ne umeju aplikaciju sami da naprave, svoju ideju mogu poslati i u tekstualnih formi, a najbolja od njih biće pretvorena u aplikaciju.

U tri glavne kategorije žiri će nagraditi najbolja rešenja sa najnovijim Samsung uređajima: Smart televizorima, tablet računarima i pametnim telefonima.

Pročitajte i:  Dat nalog za hapšenje bivšeg zvaničnika kompanije Samsung zbog curenja tehnologije čipova

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,