Računari i Galaksija

Dodeljene plakete Društva za informatiku Srbije za 2010. godinu

PCPress.rs ImageDruštvo za informatiku Srbije (DIS) na osnovu člana 15 Statuta Društva dodelilo je plakete za invanredne doprinose u razvoju informatike u 2010. godini.
-Za inovativnu primenu IT u poslovnom okruženju, plaketa je dodeljena kompaniji Delta Sport, za veliki ERP skok, sa verzije 3 na verziju 5 Microsoft Dynamics-a AX 2009.
-Za objavljen naučni rad iz oblasti informatike, plaketu je dobio dr Vladimir Ranković, za kompkutersko dizajniranje stentova.
-Za razvijen i primenjen hardverski ili softverski proizvod, plaketu je dobila kompanija SDD Information Technology Group d.o.o, za Sistem za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa ActA.
-Za razvijenu i primenjenu informatičku uslugu plaketa je dodeljena kompaniji Belit doo, za Portal za elektronsku prijavu poreza.
Kompaniji Saga d.o.o je dodeljena pohvala DIS-a za rad pod nazivom IP-PBX, Router Networks i Network Management Systems.
Upravni odbor Društva za informatiku Srbije odlučio da se za dugogodišnje angažovanje na funkcionisanju Interneta u Srbiji plaketa DIS 2010 dodeli Mirjani Tasić.
Žiri je radio u sastavu: Nikola Marković, mr Darinka Ivaneža, prof. dr Dragana Bečejski-Vujaklija, Dušan Rakić, Jelena Jovanović, dr Predrag Petrović i Tamara Vučenović. Sednice žirija su održane 22.03.2010. i 29.03.2010. godine.

Pročitajte i:  Pola veka Društva za informatiku Srbije: kako dalje?

Izvor: PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,