BIZIT plus

Dostupan Star Wars: Jedi Fallen za PS5 kroz besplatnu nadogradnju

Bez mnogo prethodnog obaveštenja od EA i Respawna, PlayStation 5 i Xbox Series X/S verzije Star Wars Jedi: Fallen Order su sada dostupne. Ako ste igru kupili na PlayStation 4 ili Xbox One, dobićete besplatnu nadogradnju na verziju trenutne generacije na istoj porodici konzola. Novopridošli mogu da ga kupe za 40 dolara.

PCPress.rs Image

Besplatna nadogradnja i za fizički kupljene igre Fallen Order

Jedna lepa stvar ove nadogradnje je da ćete je i dalje dobiti čak i ako ste kupili fizičku kopiju Jedi: Fallen Order za Xbox One ili PS4 i ako imate Xbox Series S ili PS5 samo za digitalnu upotrebu. Moraćete da kontaktirate EA i dostavite dokaz o kupovini da biste pristupili novoj verziji. Do sada nije mnogo izdavača ili programera ponudilo sličnu besplatnu opciju nadogradnje.

Trenutna verzija Jedi: Fallen Order uključuje imovinu i teksture veće rezolucije i 4K HDR rezoluciju. Možete očekivati mnogo brže vreme učitavanja i bolje performanse od 60 sličica u sekundi. EA i Respawn omogućili su 60 fps u januaru za one koji su kupili poslednju generaciju, PS5 i Xbox Series X/S, zahvaljujući kompatibilnosti.

Na PS5 i Xbox Series X možete da se odlučite za pokretanje igre u režimu performansi pri 1440p, pri 60 fps. Kada je režim performansi isključen, možete igrati u 4K pri 30 fps. Na Xbox Series S performanse su zaključane na 1080p pri 60 fps. Podaci za čuvanje trebalo bi da se automatski prebace sa verzije Xbox One na trenutnu generaciju. Na PS5 ćete morati ručno da prenesete podatke. To je dosadno, ali na sreću ne previše komplikovano. Ako svoje spremanje prebacite u sistem trenutne generacije sa odgovarajućeg starijeg, otključaćete dostignuća i trofeje Jedi: Fallen Order koji ste već zaradili. Uz nadogradnju, EA i Respawn objavili su da je više od 20 miliona ljudi igralo Star Wars: Jedi Fallen Order na svim platformama. Zajedno sa konzolama, dostupan je na računaru i Google Stadia servisu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: