PC Press Hosting 2020

Dve nove Pokemon igre dolaze na Facebook

Ljubitelji Pokemona, imaju novih razloga za radost. Kompanija iza Pokemon franšize donosi na Facebook dve nove igre. Pokémon Tower BattlePokémon Medallion Battle. Obe igre su već dostupne – u zavisnosti od mesta na kojem živite. U igri Pokémon Tower Battle, koju je razvio Bombay Play, opisanoj kao jedinstven pogled na Pokemon franšizu, pravite najveću kulu boreći se protiv drugih igrača i njihovih Pokemona.

Na globalnoj lestvici, takmičite se, istražujete, hvatate i unapređujete svoje unikatne Pokemone, a možete se takmičiti i u realnom vremenu protiv prijatelja. Naizgled igra liči na slagalicu, ali strateške odluke napraviće prave Tower Battle mastere.

Druga igra, Pokémon Medallion Battle, je digitalna strateška igra sa kartama, koju je napravio GCTurbo. U njoj treneri skupljaju, bore se i unapređuju svoje pokemone kroz medaljoni i uskaču u avanture sa svojim saputnicima da osvoje bedževe i upotpune svoje Pokedex-ove, odnosno špilove. Igrači, takođe mogu da otkrivaju nove Pokemone svakog meseca i svoje špilove naprave još boljim. Obe igre su dostupne u Facebook Gaming portal-u kao deo kompanijine Instant Gaming platforme.

Pročitajte i:  Uskoro nova ekspanzija za Pokemon Sword and Shield

Izvor: polygon

Facebook komentari:
PC Gde kupiti

Tagovi: , , , ,