Emmi: Bonus klub

Print Online prodavnica Emmi, za svoje kupce je obezbedila dodatne pogodnosti. U pitanju je Bonus klub – klub sa velikim brojem povlastica za svoje članove. Cilj kluba je da nagradi vernost čestih kupaca.
Član kluba može postati svaki kupac na www.emmi.rs. Dovoljno je samo da se registrujete na www.emmi.rs , poručite neki od artikala koji nosi određeni broj bodova, i time automatski postajete član Bonus kluba. Posebna registracija za klub nije potrebna, a ostvareni bodovi će nakon realizacije porudžbine automatski biti evidentirani na vašem nalogu.
Za ostvarenu kupovinu skupljate bodove koje možete kasnije iskoristiti za kupovinu novog proizvoda. Bodovi se dobijaju samo za određene artikle i to je posebno naznačeno uz sliku i opis artikla, kao što je prikazano na primeru koji sledi.
Pojedine artikle moći će da poručuju samo članovi bonus kluba, dok će za neke druge artikle članovi imati posebne pogodnosti i popuste.
Član kluba uvek može pregledati stanje bodova svog računa klikom na broj bonus bodova u okviru svog korisničkog naloga.
Kako iskoristiti bodove?
Bodove možete iskoristiti za kupovinu samo određenih artikala. Iste možete pregledati u opciji Bonus klub (nalazi se u glavnom meniju) kao ulogovani korisnik. Na istom mestu imate mogućnost kako pregleda, tako i poručivanja tih proizvoda dodajući ih u korpu. Dakle, sve vam je na jednom mestu. Korpa Bonus kluba je u potpunosti nezavisna od one koju punite pri običnom naručivanju, i nije aktivna ukoliko niste na stranici Bonus kluba. Ako ste ulogovani kao pravno lice, za razliku od klasične korpe, korpa Bonus kluba je vaša lična korpa. Drugim rečima, prikupljene bodove koriste fizička lica koja direktno vrše poručivanje, a ne pravni subjekti.
Više detalja o Bonus klubu možete pogledati na http://www.emmi.rs/bonus_klub.3.html

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: