Epic Games poklanja super igru Farming Simulator 22

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta je to Farming Simulator 22. Zainteresovani mogu besplatno da je preuzmu sve do 30. maja, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Ljubav prema poljoprivrednim radnjama izražena je i u gejming svetu, pa simulacije na njivi često okupe veliki broj igrača. Farming Simulator 22 je jedna od njih, neočekivano uspešnija od nekih popularnih igara koje se ne bave zemljoradnjom. Izašla je 22. novembra 2021. godine, a vrlo brzo je okupila više igrača od Battlefield 2042 koji je izašao samo tri dana ranije.

Pravila su jednostavna – igrač pravi svoju farmu, pa posle seje, okopava, prska, prehranjuje, žanje, gaji, neguje, hrani. Čuva i životinje i biljke, kao pravi moderni farmer. Usput se smenjuju i godišnja doba, što je veliki izazov – posebno kad dođe zima. Online poljoprivreda je dakle popularna, valjda kao neka vrsta moderne meditacije međ’ usevima.

Ljubitelji domaćih životinja, ali i oni koji vole da grade biznis, će se sigurno obradovati, a sjajne ocene obećavaju fino iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa je igra besplatna – Farming Simulator 22 inače košta oko 28 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Nova TV serija inspirisana video igrom Fallout

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *