Netflix – 3 Body Problem za drugu sezonu 

3 Body Problem dobija drugu sezonu. Netflix je objavio vest da njegova adaptacija nagrađivane naučnofantastične trilogije Cixin Liu dobija sve više epizoda, sa David Benioff, D.B. Weiss i Alexander Woo se vraćaju kao izvršni producenti i pisci. 

PCPress.rs Image

3 Body Problem prati grupu naučnika dok se bore sa spoznajom da čovečanstvo nije jedina vrsta u univerzumu i da su njegovi najbliži susedi daleko tehnološki napredniji i veoma podli. U njemu glumi ansambl koji čine Liam Cunningham, Rosalind Chao, Zine Tseng i Benedict Wong. Iako se trilogija knjige 3 Body Problema proteže kroz nekoliko vekova, kroz kriogene smicalice, većina likova iz današnje vremenske linije trebalo bi da ostane u celoj priči, što znači da bi trebalo da vidimo povratak velikog broja glumaca za drugu sezonu. 

Netflix nije delio čvrste brojke o metrikama 3 Body-a, samo je naveo da je emisija uživala tri nedelje na prvom mestu i još nekoliko kao jedna od 10 najboljih Netflix emisija širom sveta. Bez obzira na to, prva sezona se završila pomalo uzburkano sa vanzemaljcima koji su jurili ka Zemlji sa namerom brutalnog osvajanja, tako da je druga sezona bila verovatna. Pored obnove, Netflix je takođe rekao da su Benioff i Weiss, obojica poznati po svom radu na seriji Igra prestola, obnovili ugovor o pisanju i režiji emisija isključivo za Netflix. 

Pročitajte i:  Google dodaje Max, Peacock i Angry Birds u automobile  

3 Body Problem je bila lukava adaptacija Liuove knjige, koja je uspela da smisli (i učini zanimljivim) neka od svojih opsežnih ispitivanja teorijske fizike i putovanja brzinom svetlosti. Međutim, 3 Body Problem je daleko najzanimljivija i najsimpatičnija knjiga u trilogiji, a prilagođavanje, reći ćemo, neobičnijih delova druge i treće knjige može se pokazati nezgodnim. Reći ću da je prva sezona već obradila ono što sam mislio da je najdosadniji i najzbunjujući deo druge knjige, ali veoma sam radoznao da vidim kako se oni nose sa ostatkom. 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *