ePlaneta

EUnet: Donacija licenci za F-Secure obrazovnim ustanovama u Subotici

IMG_5132Kompanija EUnet je u petak na konferenciji za štampu donirala opštini Subotica 350 licenci za korišćenje bezbednosnog rešenja F-Secure. Opština će ove licence pokloniti obrazovnim ustanovama, osnovnim i srednjim školama u Subotici.
F-Secure predstavlja sveobuhvatno bezbednosno rešenje za zaštitu vašeg računara od bilo kojih pretnji sa Interneta ili eksternih medija (USB, CD, Flash…). Pretnje u vidu virusa, Internet špijunaže, hakerskih upada ili neželjene pošte, moguće je sprečiti korišćenjem softverskog rešenja koje sadrži Anti-virus, Anti-spayware, Firewall, Spam i Parental Control.
Ovom prilikom G-din Đorđija Zvicer, šef IT sektora opštine Subotica, zahvalio se kompaniji EUnet što je prepoznala značaj u ulaganje u zaštitu računara u obrazovnim ustanovama od pretnji sa globalne mreže.
“Kompanija EUnet ima tu čast da ovu praksu poklanjanja licenci za bezbednosno rešenje F-Secure, započne u opštini koja je još za vreme velike Jugoslavije bila etalon najboljih  telekomunikacionih rešenja. Mi smo kao kompanija otvoreni za saradnju i sa svim ostalim lokalnim samoupravama”, rekao je na konferenciji Milan Miličić, direktor marketinga i prodaje EUnet-a.

Pročitajte i:  PC Press video: Deca su taoci obrazovnog sistema | Aleksandra Cvjetić, Zelena učionica

Izvor: EUnet

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,