BIZIT plus

Euro Truck Simulator 2 proslavlja svoju prvu deceniju 

Ljudi žude za kamionima – to je glavni zaključak iz posta o 10-godišnjici na blogu SCS Softvare.

PCPress.rs Image

SCS organizuje prenos uživo i događaj u igri kako bi obeležio 10 godina neočekivanog uspeha

Euro Truck Simulator 2 prodat je u preko 13 miliona kopija i 80 miliona DLC-ova—u obliku kozmetičkih paketa i velikih ekspanzija—od kada je izašao 18. oktobra 2012. Da bi obeležila fenomenalan i neočekivan uspeh igre, SCS organizuje takmičenje u transportu kamiona u igri, a govorio je malo i o planovima za budućnost igre. Ažuriranje kaže da ima „toliko funkcija“ na mapi puta Euro Truck Simulatora 2 da se SCS nada da igra ima „barem još jednu deceniju daljeg rasta pred sobom“ pre nego što dođe vreme da se povuče. Loše vesti za svakoga ko se nadao skoroj najavi Euro Truck Simulatora 3, ali prilično ambiciozan za ono što su programeri prvobitno zamislili kao „igru simulacije malog kamiona u malom žanru“.

Da bi proslavio zadivljujući uspeh igre u poslednjoj deceniji, SCS će podeliti maske za 10. godišnjicu svakom ko završi jednu isporuku u igri sa nalogom koji je povezan sa World of Trucks. SCS ne kaže da li postoji vremensko ograničenje za tu ponudu, pa imajte na umu, ako očajnički želite nalepnicu za deset godina, verovatno je bolje da je zgrabite što pre.

Pročitajte i:  Scania ubrzava primenu autonomnog transporta 

Zadovoljavajuća je činjenica što je igra tako neobična i specifična kao što je Euro Truck Simulator 2 imala tako izuzetnu deceniju, pogotovo što izgleda da niko nije bio više iznenađen uspehom igre od njenih kreatora. Neki čak kažu da je to jedna od najboljih igara otvorenog sveta na računaru. Očekujemo da će, kada bude 20. godišnjica, igra i dalje biti jaka na Steam-ovim listama najpopularnijih.

Izvor: Pcgamer

 

Facebook komentari: