Extreme na Sinergiji 11

Sinergija11-3 Sinergija 11 je održana u Sava centru od 18. do 20. septembra sa temom New Energy i fokusom na Microsoft Cloud servise i tehnologije. Kao partner koji je na vreme prepoznao potencijal „oblaka“, firma Extreme je imala zapaženo učešće sa 3 predavanja, radionicom, prezentacijom u okviru Sinergija biznis dana, kao i prisustvom na Expo delu konferencije gde su predstavnici bili dostupni za konsultacije i sva pitanja vezana, kako za Cloud, tako i za ostale oblasti kojima se Extreme aktivno bavi (licenciranje, sigurnost, poslovna rešenja, besplatne radionice).

Extreme je potencijal i snagu Cloud-a pokazao na primerima uspešnih projekata u domaćim firmama koje su se odlučile za ove servise, među kojima je izdvojena Advokatska kancelarija Đorđević koja je u potpunosti prešla „na oblak“. Na bazi Microsoft Dynamics CRM, Exchange Server i SharePoint platformi koje su integrisane sa Microsoft Office alatima, u ovoj advokatskoj kancelariji je napravljen informacioni sistem koji u potpunosti zadovoljava specifične potrebe za evidentiranjem pruženih usluga, komunikacijom sa klijentima i unutar tima, kao i upravljanjem dokumentacijom, a sve to sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, budući da advokatski posao podrazumeva dosta radnog vremena provedenog van kancelarije.

Pročitajte i:  Olakšana popravka Microsoft Surface uređaja 

Pored ovoga, prikazana je i studija slučaja iz ACES-a, udruženja inženjera konsultanata Srbije, gde je integrisanjem E2 CRM Hosting i ERP rešenja, kao i web sajta ovog udruženja, između ostalog, pojednostavljen proces prijema novih članova i omogućeno praćenje svake faze prijema, što je sa prethodnim sistemom rada bio veliki izazov zbog velikog broja članova, a sa druge strane nedovoljno zaposlenih koji bi se time bavili u udruženju.

Održano je i posebno predavanje posvećeno analizi prednosti i mana hostovanog SharePointa, a na radionici je predstavljen i sistem kvaliteta bez papira- Dokumentarijum, rešenje za upravljanje dokumentacijom koje je razvila firma Extreme, a koje takođe bazirano na SharePoint platformi.

Facebook komentari: