Extreme: obnovljena saradnja sa udruženjem grafičara Grafo Centar

Extreme-header Nakon uspešne prošlogodišnje saradnje, firma Extreme i udruženje grafičara Grafo Centar, produžili su i proširili ugovor tako da on sada obuhvata i dodatne pogodnosti za članove ovog udruženja kao što su  popusti na softverske licence, olakšana nabavku antivirus softvera, implementacija i kreditiranje poslovnih rešenja.

Ovaj ugovor potpisan je sa idejom da se objedine izvori informacija vezani za nove tehnologije u grafičkoj industriji i da se na taj način članovima ovog udruženja pruži pomoć u racionalizovanju toka rada i fokusiranju na kreativni rad.

Podstaknuti velikim odzivom članova udruženja grafičara na prošlogodišnje pogodnosti koje su mogli da ostvare pri nabavci grafičkog softvera, Extreme je ove pogodnosti proširio i obogatio tako da odgovore i na potrebe koje su identifikovane tokom ranije saradnje, a nisu usko vezane za grafički softver kao jedan od osnovnih alata koje članovi ovog udruženja koriste u svakodnevnom radu.
Ova proširena saradnja udruženja i firme Extreme će sada, pored već postojećeg popusta pri nabavci grafičkog softvera, omugućiti članovima:

  • značajan popust pri nabavci Microsoft i drugog softvera iz ponude firme Extreme
  • poseban aranžman za unapređenje infrastrukturnih IT servisa uz popust na implementaciju i podršku serverskih  rešenja
  • kratkoročno kreditiranje do 4 meseca
Pročitajte i:  Ažurirajte svoj Windows računar  

Pored ovog stalnog aranžmana, pokrenute su dve akcije u saradnji sa vendorima, ekskluzivno namenjene članovima udruženja, koje će trajati do kraja maja ove godine.
Prva akcija se odnosi na poseban aranžman pri nabavci licenci za Eset Smart Security koji pruža sveobuhvatnu zaštitu koja podrazumeva antispam, firewall i čuveni NOD32 Antivirus.
Druga akcija sa ograničenim trajanjem, koja je podržana od strane Dynamics odeljenja lokalne Microsoft kancelarije, podrazumeva značajan popust pri nabavci licenci i implementaciji Microsoft poslovnih rešenja Dynamics NAV Express, ERP softvera namenjenog malim i srednjim preduzećima,  i Dynamics CRM, poslovne aplikacije za unapređenje odnosa sa klijentima.

Izvor: Extreme

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,