BIZIT plus

Facebook profil Mark-a Zukerberg-a nemoguće blokirati

Mark Zukerberg ima 95 miliona Facebook prijatelja, a broj se konstantno povećava. Oni koji su pokušali da ovog milijardera uklone sa svoje liste prijatelja, mogli su da zaključe da je blokiranje osnivača Facebook-a trenutno nemoguće. Korisnici koji su to i pokušali, dobili su poruku „Ovaj profil trenutno ne može da bude blokiran“.

PCPress.rs Image

Ispostavilo se da je veliki broj Facebook korisnika ovo već pokušao, pa je Facebook generisao odgovor koji sprečava da Zukerberg postane žrtva viralnih kampanja. Iz Facebooka naglašavaju da ovakav odgovor nije specijalno napravljen za samo jedan profil, već se pojavljuje uvek kada je neki nalog pokušalo da blokira više korisnika, budući da viralne kampanje često upućuju veliki broj ljudi da blokiraju neku osobu bez opravdanog razloga.

Kada blokirate nekoga na Facebooku to znači da više neće moći da vas označava u svojim postovima, te da neće moći da vidi ono što postavljate na svoj profil. Ova opcija se, međutim, ne odnosi na tvorca ove društvene mreže, te na članove njegove porodice. Kako tvrde oni koji su se ovim problemom pozabavili, moguće je blokirati samo profil njegovog psa.

Pročitajte i:  Facebook i Instagram povećavaju bezbednost

Izvor: Telegraph

Facebook komentari: