Fortnite će biti domaćin još jednog velikog događaja

Trenutna sezona Fortnite-a završiće se za nešto više od nedelju dana, a Epic Games planira još jedan uspešni izlazak. Poglavlje 2 Sezona 7 je usredsređena na invaziju vanzemaljaca na ostrvo i čini se da će igrači ovog puta imati priliku da pomognu da se snage koje se infiltriraju unište.

Fortnite će biti domaćin još jednog velikog događaja

Sezona vanzemaljskih invazija uskoro će se završiti

U događaju Operation: Sky Fire, koji se održava 12. septembra, igrači će moći da se udruže sa 15 svojih prijatelja i preuzmu tajnu misiju. Ekipa će se pridružiti štrajkačkom timu i ušunjati se na Mothership kako bi prenela poslednju poruku vanzemaljcima. Kao i kod drugih sezona Fortnite-a, igrači će imati samo jednu priliku da to iskuse. S obzirom da se sezona uskoro završava, sve borbene zvezde ili vanzemaljski artefakti koji se ne razmene do kraja sezone automatski će se otkupiti za nagrade i stilove počevši od najranijih dostupnih otključavanja.

Dok Operation: Sky Fire ne počne, igrači još uvek mogu otključati likove i dodatke pomoću trenutne borbene propusnice. Superman’s Quests takođe više neće biti dostupan kada događaj počne, ali još ima vremena za otključavanje Superman jedrilice, krampa i senke. Ostali zadaci koji nisu deo borbene propusnice, kao što su LeBron James i Vox Hunter, i dalje će biti dostupni u sledećoj sezoni.

Pročitajte i:  Fortnite - dve nove Lego igre 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: