BIZIT plus

Fortnite od sada dostupan na Amazon Luna platformi

Iako je Fortnite izbačen iz Apple-ovih i Google-ovih prodavnica mobilnih aplikacija pre mnogo godina, još uvek postoje načini da igrate igru zahvaljujući Xbox Cloud Gaming-u i GeForce Now-u. Fortnite će takođe biti dostupan na drugoj usluzi za igre u cloud-u. Pojavio se na Amazon Luna-i baš na vreme za najnoviji Star Wars crossover.

PCPress.rs Image

Dostupna je sedmodnevna Luna+ besplatna probna verzija

Ipak, postoji jedno veliko upozorenje. Fortnite je dostupan besplatno preko Xbox Cloud Gaming-a i GeForce Now-a, ali ćete morati da platite da biste ga igrali na Amazon Luna. Možete mu pristupiti ako imate pretplatu na Amazon Prime ili Luna+. Međutim, vredi napomenuti da korisnici GeForce Now-a na besplatnom nivou imaju vremensko ograničenje od jednog sata po sesiji.

Koju god uslugu za igre u cloud-u da koristite za igranje Fortnite-a, moraćete da se prijavite na Epic Games nalog. Imaćete pristup svoj kozmetici koju ste otključali na drugim platformama. Moći ćete da poboljšate svoju borbenu propusnicu i dok ste daleko od računara ili konzole.

Pročitajte i:  Fortnite se vraća na iOS tokom ove godine

Ovo se čini više kao dodatak vrednosti za postojeće članove Prime Gaming i Luna+ koji će ih spasiti od prelaska na drugu uslugu da bi igrali Fortnite, a ne kao način da podstaknete nove korisnike da se prijave. Na Luna-inom Prime Gaming Channel-u, članovi Amazon Prime-a dobijaju pristup rotirajućem izboru igara bez dodatnih troškova. Dostupna je sedmodnevna besplatna probna verzija, nakon čega Luna+ košta 10 dolara mesečno.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: