FSD – prva srpska softverska kompanija samostalno na CEBIT-u

Vodeći svetski sajam informacionih tehnologija i telekomunikacija CeBIT 2015 održaće se u Hanoveru od 16. do 20. marta pod motom „IT. Business. 100%.“. Prvi put će ove godine svoje proizvode i usluge na CeBIT-u predstaviti i kompanija FSD iz Novog Sada.

logo_big (1)

Ovo će ujedno biti i prvi samostalni nastup jedne srpske softverske kompanije na najvećem sajmu informacionih tehnologija u svetu. Posetioci će u Hanoveru biti u prilici da se upoznaju sa portfoliom FSD-a koji čine sopstveno Web ERP rešenje “F-Leader”, sistem za prodaju “F-Webshop” ali i usluge razvoja i implementacije kompleksnih informacionih sistema.

Srpsku IT industriju na CeBIT-u 2015 pored kompanije FSD predstavljaće još tri tradicionalna izlagača: Geneko iz Beograda, HCP iz Kruševca i Galeb Grupa iz Šapca. Akcenat njihove ponude biće na POS rešenjima, M2M komunikaciji i satelitskom praćenju vozila. Srbija posle 11 uzastopnih godina organizovanih nastupa IT industrije na CeBIT-u ove godine u Hanoveru, na žalost, zbog nedostatka sredstava neće biti u mogućnosti da ima nacionalni štand.

Vodeća tema predstojećeg CeBIT-a 2015 je „d!conomy“ i odnosi se na digitalizaciju koja je danas prisutna u svim granama industrije i ključni je pokretač inovacija u poslovnom i društvenom okruženju. Globalne korporacije, mala i srednja preduzeća i brojni startapovi će predstaviti svoja rešenja iz svih oblasti IT industrije: Big Data, Cloud Applications, Mobile Solutions, Social Business, IT Security, Internet of Things... Zemlja-partner će biti Kina koja će učestvovati sa više od 600 izlagača i centralnim paviljonom od preko 3.000 kvadratnih metara.

Pročitajte i:  Tesla vodi kupce na probnu vožnju kako bi pokazala svoju FSD tehnologiju  

CeBIT je vodeći sajam u svetu digitalnih tehnologija koji se od 1986. godine održava u nemačkom gradu Hanoveru. Danas je to najznačajniji globalni IT sajam B2B orijentacije. Prošlogodišnji CeBIT 2014 bio je zaslužan za ukupno 25 milijardi evra investicija u IT, a godišnje na ovoj prestižnoj manifestaciji učestvuje oko 4.000 izlagača i preko 210.000 stručnih posetilaca iz celog sveta.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

1 thoughts on “FSD – prva srpska softverska kompanija samostalno na CEBIT-u

  • 02. 02. 2015. at 14:34
    Permalink

    Vodeća firma iz oblasti Erp sistema, poznajem ove ljude

    SJAJNI SU

Comments are closed.