Fudbalski savezi na Top Eleven

Pre dva dana kompanija Nordeus kreator igre Top Eleven, predstavila je novu opciju u igri, mogućnost stvaranja Saveza. Po prvi put se u igrama u oblasti fudbalskog menadžmenta na ovaj način produbljuje društveni aspekt i igračima omogućava da prave svoje fudbalske saveze i pozovu prijatelje da im se pridruže. Igrači će moći da isprobaju svoje menadžerske veštine – kao i njihovi prijatelji – protiv drugih saveza iz celog sveta tokom vikend turnira. Prvi turnir Saveza počeće 11. juna, a utakmice će se održavati od subote do nedelje, omogućavajući Top Eleven menadžerima da se takmiče u svojim individualnim ligama i kupovima tokom nedelje.

 

Nova opcija omogućava Top Eleven menadžerima iz celog sveta, kojih ima više 140 miliona, da naprave Saveze sa četiri do šest prijatelja. Kao i kod učešća na turnirima radi napredovanja u Divizijama Saveza, postoji i mogućnost komunikacije (chat) tokom igre, stimulisanja prijateljskih timova bonusima, međusobnog pozajmljivanja najboljih igrača i dobijanja nagrada tokom igre za uspeh na turniru.  Uz novi nivo saradnje i udruživanja sa prijateljima, Top Eleven Saveze može da oblikuje osnivač. Poznat kao Kapiten Saveza, osnivač odlučuje o članstvu u Savezu i ko može postati Zamenik kapitena. Zamenici kapitena zauzvrat dobijaju zajedničku odgovornost za postavljanje, premeštanje ili uklanjanje nekog člana Saveza koji ne obavlja dobro svoj posao.

Pročitajte i:  Nov način pretrage na YouTube Music 

top-eleven-savezi-02-s

Komentarišući lansiranje Saveza, direktor kompanije Nordeus, Branko Milutinović, ističe: „Savezi podižu Top Eleven na novi nivo. Udruživanjem sa prijateljima i takmičenjem sa drugim Savezima u mogućnosti smo da na pravi način testiramo koje grupe su najbolji fudbalski menadžeri na svetu. Ova nova opcija donosi i novi nivo timskog rada u Top Elevenu – neophodno je tesno sarađivati sa svojim kolegama, menadžerima Saveza, da bi se pobedilo. Top Eleven sada ima šest godina i još uvek rastemo. Savezi donose, od sada, najzanimljivije društveno iskustvo fudbalskih menadžera na mobilnim uređajima i predstavljaju još jedan primer kako se stvaraju inovativni i kvalitetni sadržaji za obožavaoce Top Elevena“, ističe on.

Top Eleven 2016 je besplatna igra i dostupna na sistemima iOS, Android i društvenoj mreži Facebook.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,