Računari i Galaksija

Fujitsu objavio dostupnost svojih proizvoda prilagođenih za Windows 7

redfujitsuKompanija Fujitsu je danas objavila da je širok dijapazon njenih proizvoda – stonih i prenosivih PC računara i tankih klijenata – spreman za „Windows 7“, novi operativni sistem korporacije Microsoft. Unapređenjima Windows-a 7 i tehnologijom Windows Touch , pre svega je osetno poboljšan korisnički interfejs novih prenosivih i tabličnih računara serije Fujitsu LifeBook. Pored toga, kompanija olakšava organizacijama prelazak na „Windows 7” svojom opcijom TwinLoad.

 Proširivanje opcije TwinLoad na novi operativni sistem Windows 7 omogućava korisnicima da kupe nov hardver danas i odlože donošenje konačne odluke o tome da li će ga i kada nadograditi na Windows 7 – do trenutka dok se novi operativni sistem ne nađe u njihovom korporativnom okruženju. Opcija TwinLoad omogućava korisnicima da nadograde ili se vrate na raniju verziju operativnog sistema kada su za to spremni – i vraćanje sa Windows-a 7 na Windows XP, i naknadne nadogradnje na Windows 7. Fujitsu obezbeđuje TwinLoad DVD sa kompletnom slikom softvera  (operativni sistem, dodatni softver i drajveri) što omogućava tečan i automatizovan proces instalacije. Ova opcija je dostupna za sve mobilne uređaje i pojedine desktop uređaje.

Pročitajte i:  Hakeri koriste ChatGPT za jače cyber napade

 Svi Fujitsu-ovi stoni i prenosivi računari naručeni u periodu između 26. juna 2009. i 31. januara 2010. godine mogu da koriste Windows 7 upgrade program. Korisnici koji kupe hardver u ovom periodu imaju opciju besplatne nadogradnje na licencu za Windows 7.

 Fujitsu će predstaviti liniju proizvoda spremnih za Windows 7, uključujući i nove modele serije LifeBook, na manifestaciji Tech Ed Europe koju Microsoft održava od 9-13. novembra 2009. u Berlinu.

 Izvor: TVCOM

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,