Galaxy Alpha i Note 4 stižu na naše tržište

Dva najnovija modela koji stižu iz Samsunga, Galaxy Note 4 i Galaxy Alpha, od sada će biti dostupni i korisnicima u Srbiji.

Milan Vujovic, direktor marketinga Samsung Srbija
Milan Vujovic, direktor marketinga Samsung Srbija

Telefoni koji su svoju svetsku premijeru imali na sajmu IFA u Berlinu, svega mesec dana kasnije imali su i premijeru na našem tržištu. Alpha će biti dostupan kod svih operatera od danas, a Note 4 stiže krajem oktobra.

 “Oba uređaja predstavljaju spoj vrhunskog dizajna i najmodernije tehnologije, a ujedno su kreirani tako da odgovore specifičnim zahtevima i potrebama naših korisnika. GALAXY Alpha je idealan za korisnike koji bi da  iskažu svoj jedinstven stil jer ima sofisticirani dizajn sa metalnim okvirom, elegantno zaobljene uglove i poleđinu meku na dodir. S druge strane, GALAXY Note 4 je svojim velikim ekranom i legenadarnom S Pen olovkom postavio nove standarde u kulturi smart telefona”, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung Electronics.

Novi Samsung Galaxy Alpha je sa manje od 7 milimetara debljine jedan od najtanjih Galaxy uređaja, a pored dobrog dizjana, tu su i napredne hardverske karakteristike –  HD Super AMOLED displej od 4.7 inča, kamera od 12 megapiksela i brojne popularne funkcije – Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner.

Pročitajte i:  Samsung objavio planove za buduće pametne nosive uređaje

Note 4 poseduje Super AMOLED Quad HD displej od 5,7 inča, rezolucije 2560×1440, opremljen je kamerom na poleđini od 16 megapiksela i prednjom kamerom od 3,7 megapiksela, a nova generacija donosi i unapređeni S Pen. je unapređen i nudi autentičnije iskustvo olovke.

 

Facebook komentari: