BIZIT plus

Ghost in the Shell: Nova Netflix serija stiže u aprilu

Kada su anime u pitanju, Netflix je na dobrom kursu. Nakon što je u novembru 2018. najavio novu Cowboy Bebop verziju, u decembru iste godine počelo je da se govori o još jednom klasiku: Ghost in the Shell.

PCPress.rs Image

Ghost in the Shell je popularna anime franšiza, koja je svoj život započela 1989. godine kao cyberpunk manga, te prati junakinju Major Motoko Kusanagi, koja je neposredno pre početka radnje bila zadužena za borbu protiv cyber kriminala u okviru organizacije Public Security Section 9. Anima je kasnije dobila niz novih verzija, pa se 1995. pojavio i prvi dugometražni film, a 2017. se i Scarlett Johansson pojavila kao Major Motoko Kusanagi, a u verziji koja kod kritičara nije najbolje prošla.

Nova Netflix serija nešto je potpuno drugačije, a pre svega zahvaljujući CGI tehnici zbog koje junaci izgledaju kao da su upravo izašli iz neke video igre. Tako u prvom trejleru za Ghost in the Shell: SAC_2045, seriju koja stiže u aprilu, Netflix gledaoce upoznaje sa umivenim junacima, a iza svega stoje reditelji Shinji Aramaki i Kenji Kamiyama.

Pročitajte i:  Netflix obustavlja reklame u Vijetnamu

Izvor: The Verge

Facebook komentari: