Gigaset S820 za kuću

Gigaset je već godinama sinonim za udobno telefoniranje, a sada je modelom S820 napravljen sledeći korak: upravljanje dodirom i tastaturom u jednom uređaju.

12_Gigaset za kucuTradicionalno kvalitetna Gigaset tastatura za kucanje brojeva sada je obogaćena velikim kolor ekranom na kome se, dok je telefon u kolevci za punjenje, prikazuju ikone šest najvažnijih funkcija, a kada telefon uzmete u ruku, sadržaj ekrana se prilagođava potrebama. Ovakav ekran je najkorisniji za upravljanje pozivima i podešavanje telefona.

Gigaset je uveo i mogućnost da automatski isključite zvono telefona u noćnim satima, kao i automatsko utišavanje poziva sa nepoznatih brojeva.

Tome dodajemo lepo rešenu listu poziva, adresar od 500 imena koji sinhronizujete sa Outlook-om, prijavu do šest slušalica i to u ECO DECT modu, čime se umanjuje trošak energije, te mogućnost preuzimanja melodija i fotografija sa računara.

Možda je najvažnija pouzdana HSPTM tehnologija koja rezultuje odličnim zvukom, a samim tim i vrlo udobnim telefoniranjem.

Objavljeno u specijalnom izdanju PC Pressa – ajtinati.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,