Glasanje i Twitter: Korisnici ne žele Elona Muska

Elon Musk je 18. decembra napravio još jednu od svojih poznatih Twitter anketa, a ovoga puta glasanje nije bilo u njegovu korist.

PCPress.rs Image

Otkad je preuzeo platformu, Musk je napravio brojne izmene. Mnoge nisu po volji većine, pa je valjda zbog toga odlučio da pita korisnike da li ga uopšte žele na čelu kompanije. Obavezao se da ispoštuje rezultate ankete, a čak 57,5% tviteraša je reklo da bi trebalo da odustane od upravljanja platformom, dok je 42, 5% bilo protiv.

Ostaje da se vidi da li će i kada Musk prihvatiti rezultate glasanja, a korisnike je upozorio „da paze šta žele, jer bi to mogli i da dobiju“, dok je u drugom komentaru objasnio „da niko ko bi Twitter mogao da održi u životu ne želi taj posao, što znači da nema naslednika“.

Glasanje je usledilo nakon brojnih problematičnih izmena, pa je u jednom trenutku bilo nemoguće da se Twitter profili povežu s nalozima na rivalskim društvenim mrežama. Sve se nakon reakcija vratilo na staro, a Musk je obećao da će se ubuduće glasati o velikim izmenama. Baš kao što se glasalo ko bi trebalo da vodi Twitter.

Pročitajte i:  Twitter se zvanično preselio na X.com

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,