God Of War Ragnarök stiže u novembru

God Of War Ragnarök se najavljuje već mesecima, a prema poslednjim izveštajima stiže u novembru. Kritičari nastavak već opisuju kao „uspavani mit koji se probudio nakon godina dubokog sna“. Sad jači nego ikad stiže do igrača, kao nastavak prvog dela iz 2018. godine.

PCPress.rs Image

Još se u septembru 2021. pojavio i trominutni video u kojem može da se vidi kako izgleda tok igre. Lansiranje je bilo planirano za početak 2022, ali je izvesnije da će se ipak dogoditi krajem godine. Neki detalji su ipak već odavno poznati, na primer da će cela igra, poput prethodnice, teći kao jedna neprekidna scena.

Igrači će u novom nastavku moći da posete svih devet realma koji su inspirisani nordijskom mitologijom, što je napredak u odnosu na deo iz 2018, kada su mogli da uđu u šest: Alfheim, Helheim, Jotunheim, Midgard (gde se igra najvećim delom odvija), Muspelheim, and Nilfheim. Svartalfheim, Vanaheim i palata Asgard su bili zatvoreni sve do sada.

Igra izlazi na PlayStation 4, te PlayStation 5 konzoli, a developeri upozoravaju da novembar nije urezan u kamenu i da bi do pomeranja moglo da dođe.

Pročitajte i:  The Big Con: Epic poklanja igru koja je sve oduševila

Izvor: Kotaku

Facebook komentari: