Google Keep dobija istoriju izmena

Google Keep, kompanija za pravljenje beleški, dobija funkciju koja je odavno zakasnila, a koja nažalost ne deluje u potpunosti. Google dodaje funkciju istorije verzija, koja bi vam mogla uštedeti vreme da ručno ponovo kucate mnogo teksta koji ste greškom izbrisali.

PCPress.rs Image

Google zakasnio sa uvođenjem nove funkcije

Alat vam omogućava da preuzmete tekstualnu datoteku sa prethodnim verzijama vaših beleški i lista, prema stranici za podršku. U dokumentu pomoći se navodi da Google postepeno uvodi ovu funkciju svima, tako da možda još uvek nije dostupna za vas. Kada jeste, možete joj pristupiti u web aplikaciji Keep tako što ćete kliknuti na meni sa tri tačke na dnu beleške.

Ovo je prilično osnovna funkcija i pomalo je zbunjujuće što je Google do sada nije ponudio u Keep-u. Na kraju krajeva, kompanija već dugo nudi slične funkcije u aplikacijama Google Drive. Implementacija je takođe čudna. Umesto da vidite istoriju verzija u aplikaciji i da možete da se vratite na prethodnu inkarnaciju beleške dodirom, potreba za preuzimanjem datoteke i kopiranjem teksta nazad u nju izgleda kao čudan izbor.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: