Google Messages: Kako se ispravljaju već poslate poruke

Google navodno radi na novoj funkciji za Messages aplikaciju, a u pitanju je mogućnost da se poruke ispravljaju i pošto su poslate.

PCPress.rs Image

O novoj funkciji se priča od novembra, a sve liči na ono što je na nekim drugim aplikacijama već moguće – korigovanje već poslate poruke nije ništa novo, ali Messages aplikacija tu mogućnost sve do sada nije imala.

Apple je ovu funkciju implementirao u iMessage još 2022. godine, WhatsApp početkom 2023, a period za ispravke je ograničen: 2 minuta za iMessage i 15 za WhatsApp. Korisnici na ovim aplikacijama mogu i da brišu poslate poruke, ali još nema naznaka da će Google Messages dobiti istu mogućnost.

PCPress.rs Image

Od kada se Google fokusirao na RCS poruke mnogo se ulaže u Messages, te se očekuje da aplikacija bude valjana alternativa kanalima kao što su Facebook Messenger, WhatsApp i drugi. Pored funkcija kao što su pametno predlaganje sadržaja koji se umeću u poruke (fotografije, GIFovi), Messeges su usvojile i neke korisne SMS mogućnosti, poput brisanja jednokratnih lozinki nakon 24 sata od primanja poruke.

Pročitajte i:  Google dodaje ocene uz nove AI alate za kupce 

Sada stiže i mogućnost za ispravljanje već poslatih poruka, što je veoma važno onima koji ne trpe greške.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,