Google Pixel 4 biće predstavljen 15. oktobra

Google je zvanično objavio da će četvrta generacija Pixel telefona, ali i nekoliko drugih proizvoda, biti predstavljeno na događaju koji će se održati 15. oktobra u Njujorku. Iako nisu dati detalji, sigurni smo da će tada biti prezentovani Pixel 4 i Pixel 4 XL telefoni sa ekranima koji omogućavaju prepoznavanje pokreta i bez dodira displeja. Pored njih, postoje posredni dokazi da će biti predstavljen i Pixel 4 XL 5G, koji neće biti samo sposoban da se povezuje na 5G mrežu, već će biti i moćniji od osnovnih modela.

PCPress.rs Image

Prema informacijama koje je Google dozirano puštao u javnost, sa fotografijama delova telefona, možemo da očekujemo da će Pixel 4 imati najmanje dve zadnje kamere (mada je moguće da će ih biti i više), kao i da će posedovati 6 GB RAM-a, Snapdragon 855 čipset i dve prednje kamere.

Kada su ostale stvari u pitanju, mnogo manje se zna o tome šta će još biti predstavljeno. Jedan od mogućih proizvoda mogao bi da bude Nest Mini pametni zvučnik koji bi trebao da zameni Home Mini model. S obzirom da je originalni Home zvučnik star tri godine, gotovo je sigurno da će on konačno dobiti naslednika. Veruje se da će Nest Mini po dizajnu biti sličan svom prethodniku, ali će imati neke dodatne mogućnosti, kao što su audio izlaz i mogućnost kačenja na zid.

Pročitajte i:  Google ponovo odlaže gašenje kolačića

Izvor: TechRadar

 

Facebook komentari: