Google Pixel 4 – najverniji renderi do sada

U najnovijim procurelim slikama već možemo da vidimo ceo Pixel 4 sa svih strana. Reč je o verovatno najdetaljnijem grafičkom prikazu izgleda i dizajna najnovije generacije telefona koje potpisuje sam Google, kreator Android operativnog sistema.

pixel-4-xl-orange

Štaviše, prikazana je i strana koju će korisnici videti kada budu hteli da uključe zaštitu identifikacijom lica. Jedna od glavnih osobina ovog uređaja je displej sa osveženjem od 90Hz i upravo opcija identifikacije lica.

Pixel-4-XL

Evan Blass, poznat kao izvor procurelih slika na internet uređaja koji još nisu izašli, uradio je još jednom ono što radi najbolje. Dobili smo nove slike dolazećeg Google Pixel 4 telefona koje dodaju još koju informaciju.

Pixel-4-XL

Na ovim fotografijama može se jasno videti datum 15. 10. i vreme objave uređaja na šarenoj pozadini telefona. Za one koji se pitaju, na fotografiji u pitanju je XL verzija novog Pixela.

Pixel-4-XL

Google je do sada potvrdio senzora u vrhu uređaja koji će služiti za kontrolu pokretima koja bi trebalo da bude dobar deo korišćenja samog uređaja. Veliko čelo koje je i dalje prisutno naspram tankih ivica kod konkurencije ovde ima opravdanje jer krije i posebnu kameru za prepoznavanje lica, sistem sličan Apple-ovom.

Pročitajte i:  WhatsApp na Androidu dobija transkripciju glasovnih poruka

Pixel-4-XL

U odnosu na Apple-ove tri kamere, njihov konkurent će ipak imati dve na pozadini.

Pixel-4-XL

Izvor: AndroidPolice

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,